top of page

Spillervurderinger: Dudelange – Milan (0-1)Milan trakk det lengste strået mot Dudelange, og selv om de fleste nok forventet mer enn én scoring holdt det til tre poeng. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Reina – 6,0 – Settes knapt på prøve og har god kontroll.

Abate – 5,5 – Ikke venn med ballen og har en del unødvendige balltap. Forholdsvis god kontroll defensivt, men bør kunne tilby mer fremover mot såpass svak motstand.

Caldara – 6,0 – Leverer fint når han får muligheten til å vise seg frem. Stort sett trygg med ball, og er den som tar for seg mest i ryddingen defensivt. Kunne fått seg en scoring på dødball, men fikk ikke satt headingen på mål.

Romagnoli – 6,0 – Trygg og god. Har bra kontroll på det Dudelange har å komme med.

Laxalt – 6,0 – Godt å ha en spiller med såpass tempo, og det gjør også at han har litt å tilby offensivt. Defensivt er det noen posisjoneringsfeil å ta tak i og Laxalt står også for noen småstygge balltap, men alt i alt en grei prestasjon.

Bakayoko – 6,5 – Banens gigant i førsteomgang! Helt vanvittig fysikk, og får en fot på alt. Viser også at han har et teknisk register, og de første 60 lover veldig godt. Virker å bli litt tung i beina etter det og avslutter kampen ganske svakt.

Mauri – 5,5 – Flytter beina litt for sakte på den sentrale midtbanen, men gjør en grei jobb med å skjerme foran forsvaret. For dårlig treffprosent på pasningene som sentral midtbanespiller, men bidrar mer offensivt enn forventet.

Bertolacci – 5,5 – Fått en ny mulighet under Gattuso, men grep den ikke her. Lite involvert og veldig anonym.

Castillejo – 6,5 – Viser igjen at han har noe ved seg. Er et uromoment for Dudelange gjennom hele kampen og virker å være vanskelig å håndtere. Kommer til mye og det kan bli veldig bra om han finner formen etter hvert. Endte med én assist og kunne fort hatt flere.

Higuain – 6,5 – Nok en gang kampavgjørende. Kommer seg til en del fete sjanser, og setter en av dem. Utrolig smart i og rundt boksen, og bidrar også godt i det oppbyggende spillet. Treffer på over 90% av pasningene, hvilket sier noe om hvor trygg han er med ball.

Borini – 6,0 – Uhyre nær scoring, men ballen går i stolpen. Ellers gjør Borini en ærlig jobb og er involvert i noen gode angrep, selv om han ikke ser ut til å være noen kjempetrussel.

Innbyttere:

Kessie – I/V – Gjør en solid jobb i innhoppet.

Calhanoglu – I/V – Viser umiddelbart at han har mye å bidra med og kommer seg til noen avslutninger på de ti minuttene han får.

Halilovic –  I/V – Får for kort tid til å utrette noe.

Gattuso – 6,0 – Dette var ikke mer enn det må være, men det holder. Byttet ut ni mann fra sist og tar tre poeng, om enn bare med 1-0 mot en svak motstander. Milan har god kontroll og kunne nok giret opp den siste halvtimen om scoringen ikke hadde kommet, men angrepsspillet flyter ikke veldig godt. Kunne kanskje gitt Halilovic mer tid på banen for å få i gang kroaten.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page