top of page

Spillervurderinger: Crotone – Milan(1-1)Milan klarte bare ett poeng borte mot Crotone i en svak kamp. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,5 – Omtrent den eneste som leverer som man kan forvente. Gjør noen gode redninger og bidrar sterkt til at Milan berger poeng.

Calabria – 5,0 – Fryktelig svak defensivt! Bidrar positivt fremover ved en del anledninger, men sliter med både posisjonering og når han blir utfordret med ball.

Zapata – 4,0 – Det er så dårlig forsvarsspill på 1-0-målet at man kan bytte han ut for mindre. Blir for lett og svak i duell med en spiss som ikke har scoret på seks måneder.

Paletta – 6,0 – Scorer det viktige målet, men spiller ellers ikke noen stor kamp. Sliter med tempoet og blir tidvis tatt ute av posisjon, uten å gjøre noen graverende feil.

Vangioni – 6,0 – Klarer seg greit defensivt og leverer en ok prestasjon totalt sett. Noe upresis til tider, men alt i alt godkjent. Godt innlegg i forkant av 1-1.

Mati Fernandez – 5,5 – Sliter veldig i førsteomgang, men spiller seg opp i andre og er tidvis en viktig kreativ kraft i de siste 45.

Locatelli – 5,0 – Har ikke vært i like god form den siste tiden og sliter en del også her. Er fryktelig upresis med ball og har en del stygge balltap, men skal ha for å jobbe godt defensivt.

Kucka – 5,0 – Idiotisk utvisning, etter et av mange balltap. Viktig assist når han header ballen inn foran mål på 1-1, men totalt sett en svak kamp.

Suso – 6,5 – Den som skaper desidert mest, sammen med Deulofeu. Kommer til sjanser på egenhånd og setter opp andre til store muligheter, men det blir ikke nevneverdig uttelling ut av det. Et par fryktelig svake dødballer.

Lapadula – 5,5 – Kommer til sjanser og skaper sjanser for andre, men er ikke klinisk nok. God i det oppbyggende spillet.

Deulofeu – 6,0 – Skaper et par svært store sjanser og har også en veldig god mulighet selv. Går i bakken alt for ofte og alt for lett, og roter bort flere gode sjanser i et forsøk på å få frispark og straffe. Frustrerende kamp, men en ok prestasjon.

Innbyttere:

Ocampos – I/V – Preger ikke kampen spesielt mye etter at han kommer inn de siste 15.

Bacca – I/V – Får for lite tid til å utrette noe.

Gomez – I/V – Kommer inn på overtid når Kucka blir utvist.

Montella – 5,0 – Ett poeng på to kamper, mot Empoli og Crotone. Det er i bunn og grunn skandaløst, selv om Milan skaper nok til å vinne begge. Ny svak kamp her, spesielt i førsteomgang. Det er frustrerende at det skal ta så lang tid å komme i gang, og at man alltid må vente til andreomgang før Milan leverer i nærheten av hva man kan forvente.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page