top of page

Spillervurderinger: Crotone – Milan (0-3)Milan åpnet sesongen på strålende vis, med 3-0-seier borte mot Crotone. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,5 – Har ikke all verden å gjøre, men viser rekkevidden sin med en strålende redning på tampen. Står ellers trygt og godt.

Conti – 6,5 – Bidrar svært godt offensivt, og gir Suso gode arbeidsforhold når han dobler på kanten hver gang anledningen byr seg.

Musacchio – 6,5 – Strålende med ball og svært rolig, men slipper nesten til Budimir ved et par anledninger til tross for greie arbeidsforhold. Han rydder dog opp på egenhånd og leverer totalt sett en svært solid prestasjon.

Bonucci – 6,0 – I likhet med Musacchio gjør han svært mye bra med ball og det er behagelig å ha to playmakere i det bakre leddet. Ikke helt på hugget mot slutten og glipper markeringa på Budimir foran en stor sjanse, samt at han er sent ute i en del taklinger.

Rodriguez – 6,0 – Trygg og solid kamp, men ikke veldig mye involvert i det som skapes på siste tredjedel.

Kessie – 7,0 – Setter straffen bombesikkert og er ellers en dynamisk drivkraft på midten. Stor i duellspillet og viser igjen at han har kreativitet og en strålende pasningsfot. Hvilket talent han er!

Locatelli – 6,0 – Helt ålreit opptreden, men blir i stor grad en ballflytter fra sin dype midtbanerolle når Crotone spiller med ti mann nesten hele kampen.

Calhanoglu – 7,0 – Strålende kamp i rollen som mezz’alla. Spiller frem Cutrone på straffen, slår den nydelige gjennombruddsballen på 3-0 og er ellers involvert i svært mye av det som skapes offensivt. Kunne endt denne kampen med to-tre målgivende med litt hell.

Suso – 7,5 – Scoring, assist og en rekke nydelige fremspill. Suso viser at han er en sentral brikke i dette laget til tross for en hel haug med nysigneringer. Skaper svært mye fra sin høyrekant og er kanskje Milans aller beste i en kamp man kontrollerer fullstendig.

Cutrone – 7,5 – Montella har troen på unggutten, og det med god grunn! Vinner straffen som gir 1-0 og rødt til Crotone etter bare 5 minutter, før han stanger inn 2-0 kort tid etter. Burde kanskje hatt en straffe til og er på plass i boksen når sjansene byr seg, hvilket blant annet gir målgivende på 3-0. Mangler litt på å involvere seg i spillet, men leverer strålende i sin første kamp fra start i Serie A!

Borini – 6,0 – Nokså anonym på venstrekanten, men kommer seg til et par ok sjanser og jobber hardt. Ikke et kampbilde som passet nykommeren veldig godt, da han ikke er den fremste kreative kraften.

Innbyttere:

Andre Silva – 6,5 – Viser seg frem på nydelig vis i den halvtimen han får! Kommer til en rekke store sjanser, er involvert i alt Milan gjør den tiden han er på banen og kunne fort scoret to-tre. Litt uheldig som ikke setter minst én!

Abate – I/V – Greit innhopp på høyrebacken. Ikke spesielt mye å gjøre defensivt, og slår et par fine pasninger offensivt.

Jose Mauri – I/V – Kommer svært nær scoring i innhoppet og er frisk i det kvarteret han spiller.

Montella – 7,5 – Svært lite å utsette på dette! Milan stormer ut av startblokkene og avgjør kampen før det er spilt en halvtime. Derfra og ut kontrollerer Milan banespillet fullstendig og kun tilfeldigheter gjør at det ikke blir mer enn 3-0 her.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page