top of page

Spillervurderinger: Craiova – MilanMilan spilte i går sin første offisielle kamp for sesongen og slo Craiova 1-0. Her får du spillervurderingene fra kampen:

Donnarumma – 6,5 – Gjør en enorm redning på 0-0, og står ellers en solid kamp. Litt uryddig med beina til tider, men totalt sett en god prestasjon.

Abate – 6,0 – Stort sett grei kontroll defensivt, selv om Craiova skaper noen halvfarligheter på hans side. Bidrar ikke i like stor grad offensivt som Rodriguez, men balanserer også godt slik at sveitseren kan storme frem.

Musacchio – 7,0 – Strålende forestilling! Setter knapt en fot feil, og er svært ryddig. Meget bra med ball og spiller også svært solid defensivt. Vært blant de beste i pre-season og fortsetter det her.

Zapata – 6,5 – Gjør en god jobb i tospann med Musacchio og leverer en god kamp. Få feil, solid i duellspillet og hurtighet til å rydde opp det som kommer gjennom.

Rodriguez – 7,0 – Det er så deilig å ha en back som er med fremover og leverer målpoeng! Har vært strålende i pre-season og blir like gjerne matchvinner i sin første offisielle kamp for Milan. Rodriguez har en fantastisk venstrefot Milan vil nyte godt av denne sesongen.

Kessie – 7,0 – For en fysikk, og for en aksjonsradius! Er på alt av baller og setter fart gjennom ledd gang på gang. Viser også at han er en kreativ kraft og slår noen nydelige bakromsballer. Blant Milans beste!

Montolivo – 5,5 – Spiller tidvis ikke så verst, men gjør noen feil som kunne blitt straffet hardt! Blant annet spiller han igjennom en Craiova-spiller alene med keeper, men reddes av Donnarumma. Bruker for lang tid med ball.

Bonaventura – 6,5 – I likhet med Kessie driver han på nydelig vis gjennom midten ved en rekke anledninger, og det skaper store problemer for Craiova. Svært kvikk, men sliter litt med presisjonen på siste tredjedel.

Borini – 6,5 – Et nydelig fremspill når Cutrone skyter i stolpen, og vinner frisparket som gir scoringen. Jobber knallhardt og bidrar godt, selv om det mangler litt på tekniske kvaliteter.

Cutrone – 6,5 – Fryktelig nær scoring, når han setter ballen på innsiden av stolpen. Kommer også til en rekke andre sjanser, men får den ikke i mål. Skal ha for å skape mye, og leverer en lovende forestilling.

Niang – 6,5 – Litt uryddig, men skaper sjanser hele veien. Ekstremt hurtig og skaper ubalanse gang på gang. Kommer til noen avslutninger, men mangler litt på toppformen. Viser at han kan ha en plass i det nye Milan, og det har han også gjort i pre-season.

Innbyttere:

Andre Silva – I/V – Får det ikke helt til å stemme og er et stykke unna kampform. Viser likevel at han har noen tekniske kvaliteter som er svært spennende, og involverer seg fint ved flere anledninger.

Conti – I/V – Godt innhopp. Bidrar godt offensivt og har også bra kontroll defensivt.

Antonelli – I/V – Får for lite tid til å prege kampen nevneverdig.

Montella – 6,5 – Milan leverer en forholdsvis solid kamp og kommer fra det med 1-0 på bortebane. Det skal sies at Milan ikke har full kontroll hele veien, men totalt sett var det fortjent med seier og i første offisielle kamp for sesongen er det bra. Har sikret et strålende utgangspunkt foran returen.

1 visninger0 kommentarer

Commentaires


bottom of page