top of page

Spillervurderinger: Chievo – Milan (1-4)


Milan tok en solid 4-1-seier borte mot et formsterkt Chievo. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:


Donnarumma – 6,5 – Lite å gjøre med Birsas scoring, men ellers er det veldig solid fra Donnarumma. Gjør én helt vanvittig redning etter en dødball, når han så vidt får slått ballen i tverrliggeren. Litt å gå på med beina, hvor han slår bort unødvendig mange baller.

Musacchio – 6,5 – Bra kontroll på Pucciarelli og Pellissier. Leser spillet godt, er sterk i duellene og leverer bra med ballen i beina. Lite å utsette på det argentineren leverer her.

Romagnoli – 6,5 – Solid i hjertet av forsvaret. Faller av tidlig nok til å ha god kontroll på bakrommet og styrer forsvaret på en god måte.

Rodriguez – 5,5 – Bra med ball og klarer seg greit på stopperplass, men glipper markeringen stygt på to dødballer og virker tidvis noe ukomfortabel med posisjoneringen.

Calabria – 6,0 – Leverer bra på høyrebacken, med bra løpskapasitet og stor angrepsvilje. Kombinerer fint med Suso ved flere anledninger og kommer også til et par brukbare innlegg. Bra kontroll bakover.

Kessie – 5,5 – Spiller på halv maskin i store deler av kampen, men har en fysisk tilstedeværelse som byr Chievo på problemer. Setter opp Calhanoglu på utsøkt vis på 3-0, men ellers blir det mye slurv. Forferdelig feilpasning på reduseringen, og trekkes en del for den.

Biglia – 5,5 – Ikke en veldig strevsom dag på jobben. Bruker tidvis for lang tid med ball og vender mye hjemover, men slik kampbildet blir etter hvert bidrar han godt til å styre inn en kontrollert seier.

Calhanoglu – 6,0 – Prøver på veldig mye, og mislykkes oftere enn han lykkes. Det ender dog med en scoring, og totalt sett gjør Calhanoglu en godkjent kamp. Førstetouchene må bli bedre, men kreativiteten og den presise høyrefoten er verdifull mot en motstander som Chievo.

Borini – 5,5 – Svak ballbehandling og svært lite å bidra med fremover. Må stoppe og snu hver gang han kommer frem på venstresiden og blir svært lite effektiv å den venstre vingbacken. Nokså solid defensivt, selv om han er sent ute i noen taklinger.

Suso – 8,0 – Får en litt fri rolle ute mot høyre, og finner seg svært godt til rette der. Scorer et strålende mål, leverer en utsøkt assist og er nest sist på Chievos selvmål. Ikke alt han gjør i denne kampen er like bra, men med et slikt endeprodukt må Susos innsats sies å være mer enn godkjent.

Kalinic – 6,5 – Har ikke de helt åpenbare styrkene, men jobber hardt og er tidvis god i det oppbyggende spillet. Får seg til slutt en scoring etter en strålende avslutning i etterkant av en nydelig stikker fra Suso.

Innbyttere:

Locatelli – I/V – Godt innhopp, hvor han igjen viser at han har noe å bidra med i dette laget. Sterk i duellspillet, stor aksjonsradius og en god ballfordeler.

Montolivo – I/V – Lite involvert i det drøye kvarteret han var på banen.

Andre Silva – I/V – Kommer inn helt på tampen.

Montella – 6,5 – Ingen fantastisk kamp fra Milan, men 4-1 er et veldig solid resultat mot et Chievo som har vært gode så langt. Det trengte Montella virkelig, og dette kan ikke bli stående som et enkeltresultat veldig lenge før det igjen murres på Milanello. Her var det like mye det at Chievo var veldig svake som at Milan overbeviste voldsomt, men vi tar med oss tre poeng og en trygg seier.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page