top of page

Spillervurderinger: Chievo – Milan (1-3)Milan er i form om dagen og tok også med seg tre poeng fra bortemøtet med Chievo. Du kan lese mer om kampen i vår kampoppsummering. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,0 – Kan på ingen måte lastes for å slippe inn Birsas fantastiske frispark. Har ellers bra kontroll på det som kommer.

Abate – 6,0 – Bra kontroll defensivt og gjør en solid jobb. Savner litt på de offensive bidragene i dette oppgjøret, men gir Suso god støtte når det er nødvendig.

Romagnoli – 6,5 – Fortsetter å levere stødige forestillinger. Gjør få feil, solid i duellspillet og bra med ball.

Paletta – 6,0 – Er uheldig som får frispark mot seg i situasjonen som til slutt ender med baklengsmålet. Ellers en nokså solid prestasjon fra stopperen, selv om han gjør enkelte feil med ball.

De Sciglio – 6,0 – Sliter litt med å holde linja til tider og har et par posisjoneringsfeil, men solid 1v1 defensivt og har også noen positive bidrag offensivt.

Kucka – 7,5 – River og sliter i midtbaneleddet hele kampen og vinner et utall baller. Varter også opp med en kjempescoring når han banker inn et fantastisk langskudd, og har ellers en rekke gode offensive involveringer. Strålende opptreden!

Locatelli – 6,0 – Leverer godkjent i sin første kamp fra start. Rolig med ball og løser de fleste situasjoner godt, selv om treffprosenten er litt lav. Jobber bra defensivt og tør å ta tak. Dekker store rom.

Bonaventura – 7,0 – Ekstrem gjennombruddskraft og setter opp svært mange gode situasjoner grunnet dette. Ender kampen med en assist og legger i det hele tatt ned en fantastisk jobb i dette oppgjøret.

Suso – 6,5 – Svært mange gode involveringer og uhyre nært målpoeng ved en rekke anledninger! Et utsøkt venstrebein og fantastisk steg på spanjolen.

Lapadula – 6,5 – Jobber frem 1-0 og legger i det hele tatt ned mange meter. Viser en tydelig vilje til å bidra og gjør det, selv om han ikke kommer til veldig mye. Skaffer seg en stor mulighet når han brøyter seg gjennom midten, men finner ikke veien til mål.

Niang – 7,0 – Ikke en fantastisk førsteomgang, men er nært scoring ved to anledninger også da. Viser seg umiddelbart etter pause når han banker inn et kremmerhus med feilfoten og fortsetter å levere utover i omgangen. Milan med Niang leverer som alltid poeng.

Innbyttere:

Sosa – I/V – Bevegelig, bra teknisk og villig til å jobbe. Godt innhopp!

Poli – I/V – Imponerer faktisk teknisk og skaper litt på de ti minuttene han får. Overrasende, og svært positivt!

Bacca – I/V – Involvert i en scoring når han skyter via Dainelli og i mål. Svært hissig på å tegne seg på scoringslisten på de minuttene han får.

Montella – 7,0 – Meget solid opptreden og Milan fortsetter å levere gode resultater! Klatrer opp på tredjeplassen Chievo hadde før runden og har med det levert over all forventning så langt denne sesongen! Tøft å starte med Locatelli og har ellers fått satt et solid lag!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page