top of page

Spillervurderinger: Chievo – Milan (1-2)Milan tok en knepen seier mot Chievo Verona. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,0 – Kan ikke gjøre så mye med baklengsmålet, selv om headingen er uten voldsom kraft. Ellers har han ikke mye å henge fingrene i, men slår ballen ut i farlig område etter et innlegg og kan takke Laxalt for en god blokkering i etterkant.

Conti – 5,0 – Svak kamp! Markerer ikke motspiller på baklengsmålet og sliter defensivt i flere situasjoner. Ikke all verden fremover i banen heller.

Musacchio – 6,5 – Slipper til lite og gjør igjen en solid kamp i tospann med Romagnoli.

Romagnoli – 6,5 – Er i likhet med Musacchio veldig solid, og har stort sett full kontroll.

Laxalt – 5,5 – Slipper til innlegget som gir scoringen i overkant lett. Spiller ellers en helt grei kamp, men tilbyr skuffende lite fremover i banen.

Kessie – 6,5 – Legger ned voldsomt mange meter og er fint med fremover, hvor han skaper ettertrykk i boksen. Gjør også en solid jobb defensivt.

Biglia – 7,0 – Starter sin første kamp etter skaden og gjør en strålende match. Scorer et helt utsøkt frisparkmål og har høy kvalitet i det meste han foretar seg! Rolig med ball og balanserer midtbanen fint.

Paqueta – 5,5 – Roter bort ballen i overkant mye og finner ikke helt flyten i denne kampen. Har en del stygge balltap som kunne skapt store sjanser i mot.

Suso – 5,5 – Involvert i forkant av den avgjørende scoringen, hvor han slår et strålende innlegg. Ellers ikke veldig mye å vise til her, selv om han settes opp i gode posisjoner ved mange anledninger.

Piatek – 6,5 – Nok en scoring fra polakken! Denne var av det litt rotete slaget, men mål er mål! Jobber knallhardt på topp og er i gang med å score mål igjen. Vi får håpe det fortsetter i derbyet.

Castillejo – 6,5 – Får en sjelden sjanse fra start og griper den! Meget sterk prestasjon når han header ballen frem til Piatek på scoringen, og ellers involvert i flere gode angrep.

Innbyttere: Calhanoglu – 6,5 – Kommer veldig nært scoring på tampen og er viktig i innhoppet. Milan var inne i en svak periode når han kom inn, men tyrkeren bidro til å snu kampbildet i Milans favør igjen.

Calabria – 6,0 – Tilfører trygghet i forsvaret og er også med på å få Milan inn på riktig spor igjen.

Borini – I/V – Kommer inn på tampen.

Gattuso – 6,5 – Det skulle bare mangle at det ble seier, men den satt langt inne her. Gjør gode bytter, som er med på å avgjøre kampen. Unødvendig å bli bortvist, men det får heldigvis ingen konsekvenser.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page