top of page

Spillervurderinger: Chievo – Milan (0-0)Milan avga i går poeng mot Chievo, og dermed virker det siste håpet om CL å være kjørt. Du kan lese mer om kampen i vår oppsummering. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – I/V – Må ut med skade etter 19 minutter. Står greit før det. En smell i hodet, men skal bli klar til Lazio-kampen.

Abate – 6,5 – Bra kontroll defensivt og redder lagkamerater flere ganger med farten sin. Tar det gule når han havner på etterskudd mot slutten. Friskt med offensivt, og en strålende avslutning som Bizzarri så vidt får slått i tverrliggeren. En viktig blokkering på et skudd fra kloss hold.

Alex – 6,0 – Stødig i det defensive i andreomgang, og strålende offensiv markering. Vinner mange viktige dueller i andreomgang, hvilket hjelper Milan til å opprettholde et trykk offensivt. Svak i første, hvor han sliter med posisjonering og når det spilles langs backen.

Romagnoli – 6,0 – Samspillet med Alex sitter godt og sammen rydder de opp i det meste som kommer. Noe passiv i en del situasjoner, og i overkant ivrig med ball ved noen anledninger.

Antonelli – 6,0 – Bra med i det offensive, som alltid. Dessverre har vi også blitt vant til litt posisjoneringstrøbbel og det er også tilfellet her. Slipper til en stor sjanse, hvor Meggiorini får skutt fra om lag 10 meter.

Honda – 6,5 – Spiller med selvtillit og kommer til mye fra sin venstrekant. Involvert i det meste Milan har å by på offensivt, og har ferdigheter til å skape noe. Et svært godt frisparkforsøk.

Poli – 5,5 – Løper mye, men det blir mye uten mål og mening. Gjør en ok jobb defensivt, men mangler ferdigheter med ball til å levere på det nivået som forventes. En del svake balltap, men trygt pasningsspill.

Bertolacci – 6,0 – Fryktelig nært å avgjøre kampen når han treffer i kryssfestet med et godt volleyskudd. Noen svært gode pasninger, men også svært anonym i perioder. Har en del svakheter defensivt og leser spillet dårlig.

Bonaventura – 6,0 – Er en trussel når han drar seg inn fra venstre, men lykke ikke med det helt siste i dette oppgjøret. Kommer til mange innlegg og en del gode avslutninger. Svak innsats defensivt.

Menez – 4,5 – Virker tung og mangler det siste steget vi verdsatte så høyt i fjor. Spiller som om han er raskere enn hva tilfellet er akkurat for øyeblikket, og må spilles i form. Noen fine tekniske detaljer, men kommer ikke til noe som helst.

Bacca – 5,0 – Bedre innsats defensivt enn jeg kan huske å ha sett på lenge, men offensivt er det sviktende for tiden. Aldri i nærheten av å score mål, og er svak i det oppbyggende spillet.

Innbyttere:

Abbiati – 6,5 – Gjør en solid kamp når han kommer inn. Rett i aksjon med en god redning og følger opp med en strålende beinparade ikke lenge etter. Lite å gjøre i andreomgang.

Luiz Adriano – 6,0 – Tilfører luftstyrke og løpskapasitet. Bedre rustet fysisk enn sine spisspartnere, men får ikke alt for mye å jobbe med, selv om Milan kjører kampen.

Jose Mauro – I/V – Endelig et innhopp i Serie A. For kort tid til å si noe om prestasjonen.

Sakic (Mihajlovic) – 5,0 – Førsteomgang er svak, spesielt fra Donnarumma går ut og til pause. Da blir Milan presset av Chievo, hvilket ikke er holdbart. Etter pause styrer Milan kampen og er forholdsvis gode, men skaper for få sjanser. Noe uflaks at det ikke blir scoring på den enorme dobbelsjansen, men ellers er det få ganger man er nært scoring. Uheldig at man må endre lagoppstilling og formasjon etter oppvarmingen.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page