top of page

Spillervurderinger: Carpi – Milan (0-0)Milan spilte i går 0-0 borte mot Carpi. Du kan lese mer om kampen i vår kampoppsummering. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,5 – Gjør flere kvalifiserte redninger, hvorav den ene er i ypperste verdensklasse. Har ro med ball, men fortsatt en del å gå på når det gjelder lengde på utspill og klareringer.

Abate – 6,0 – Bra kontroll defensivt og trygg med ball. Få involveringer på siste tredjedel, men gjør en god jobb med å gi Cerci støtte og som spillpunkt i det offensive.

Alex – 5,5 – Er på etterskudd ved en del anledninger og får et tidlig gult kort. Lever litt på kanten, men kommer fra det uten sitt andre. Svak involvering når Lasagna holder på å løpe seg fri alene med Donnarumma.

Romagnoli – 6,0 – Svært bra med ball, og spiller med selvtillit. Defensivt er det ikke like solid, og 20-åringen er på etterskudd ved flere anledninger. Får det gule når han blir rundlurt og ikke klarer å hente seg inn.

De Sciglio – 5,5 – Mye involvert i det offensive og timer løpene godt. Problemet er innleggskvaliteten som ikke kan beskrives som annet enn grusom. Godkjent defensivt, men tidvis noe trøbbel grunnet svak posisjonering.

Cerci – 4,5 – Skal ha for å være direkte i stilen og skape trøbbel for Carpi, men den tekniske utførelsen er alt annet enn bra. Roter bort flere gode muligheter på svake touch, og burde endt kampen med to mål. Svært mange balltap og flere unødvendige offsideavblåsninger.

Montolivo – 6,0 – Solid jobb på midten. Bra kontroll defensivt, sett bort fra de anledningene hvor han utfordres på fart. Leser spillet godt og er viktig som pasningssentral i andreomgang.

Kucka – 5,5 – Delaktig i det meste, men en del å hente på det tekniske. Har noen c-moment å by på, men basisteknikken svikter for ofte. Ingen god pasningsspiller. Dekker store rom, men savner noe intensitet i de defensive involveringene.

Bonaventura – 5,5 – Spiller en direkte svak førsteomgang, men blir blant våre viktigste spillere utover i kampen. Bedre når han flyttes ned i en treer sentralt, og får involvert seg i mellomrommet.

Bacca – 4,5 – Knapt nok involvert, og Bacca er først og fremst en boksspiss. Gjør svært lite ut av seg, og det mangler også litt sting i bevegelsene. Ikke vært i toppslag den siste tiden og skaper ingenting i dette oppgjøret.

Niang – 6,0 – Et voldsomt aktivum, men stjeler mye oppmerksomhet uten å utnytte dette godt nok. Litt for opptatt av å skulle gjøre ting på egenhånd, men er den offensive spilleren som skaper desidert mest trøbbel for Carpi. Kunne hatt flere målpoeng med litt hell. Viser seg frem med ekstrem fysikk og balanse.

Innbyttere:

Luiz Adriano – 5,5 – Blir snytt for en straffe når han rives ned på en corner. Sterk i boksen, men får for lite å jobbe med. Bevegelig og ivrig, men sliter med timingen og trekker for dypt.

Mihajlovic – 5,0 – Milan så ut til å bli tatt på senga av det høye presset fra Carpi, og hadde voldsomme problemer med å spille seg ut i førsteomgang. Det medførte at Milan ble voldsomt presset av et nyopprykket miniputtlag. Legger om til en treer sentralt etter hvert og det lykkes bedre. Andreomgangen er godkjent, men det skapes for få muligheter. Bruker bare et av byttene, til tross for at flere spillere leverer under pari, uten at det er mange gode alternativer på benken.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page