top of page

Spillervurderinger: Cagliari – Milan (2-1)Det ble en svært skuffende avslutning på sesongen med 2-1-tap mot Cagliari. Her får du sesongens siste spillervurderinger:

Donnarumma – 4,5 – Svakt å ikke stoppe 1-0-målet, og en tabbe på 2-1. Gjør noen gode redninger underveis, men totalt sett en svak prestasjon.

Calabria – 5,5 – Bra med offensivt og trygg med ball, men innleggskvaliteten er hårreisende. Defensivt klarer han seg ok, men etterlater tidvis i overkant store rom.

Gomez – 5,5 – Henger bedre med defensivt enn resten av forsvaret, men også Gomez kommer på etterskudd ved et par anledninger. Flink til å bryte spillet og sterk i duellene. Mye å gjøre på høyresiden, når Calabria stormer fremover hver gang sjansen byr seg.

Paletta – 4,5 – God i frispillingen, og har en bra pasningsfot. Vinner også en straffe, men defensivt er det fryktelig svakt. Blir fraløpt gang på gang og pådrar seg etter hvert sesongens femte røde.

Vangioni – 4,5 – Opphever offsiden på 1-0 og gjør ingen god kamp før han blir byttet ut til pause.

Mati Fernandez – 6,0 – Fantastisk bra med ball i beina, og finner stadig gode løsninger. Har kreativitet og tekniske ferdigheter få andre i dette laget besitter, men sliter defensivt som en del av en midtbanetreer. Mye ute av posisjon, hvilket gjør det enda vanskeligere å dekke de rommene han skal.

Locatelli – 5,5 – Ikke helt der han bør være som pasningssentral, men balanserer midtbanen forholdsvis godt i store deler av kampen. Viser skyhøyt teknisk nivå ved noen anledninger, men slår også bort ballen en del.

Kucka – 5,0 – Sliter med å prege kamper som denne. Mangler kreativitet og er heller ikke teknisk god nok til å holde tempoet oppe når Milan styrer kamper.

Suso – I/V – Byttes ut med skade før halvtimen er spilt. Leverer ikke spesielt godt før det.

Bacca – 4,5 – Sliter med å prege kampen og brenner straffen når han endelig får en kjempesjanse. Brenner også en enorm sjanse etter en corner, men skal ha for å vinne et straffespark før han går av.

Honda – 5,5 – Svært omstendelig, og mangler fart til å skape noe når motstander er i ubalanse, men får tidvis vist frem en god pasnings- og dødballfot i sin siste kamp som Milan-spiller.

Innbyttere:

Ocampos – 7,0 – Gjorde alt feil de fem første minuttene på banen, men etter det setter han knapt en fot feil. Bra rykk, fantastiske ferdigheter med ball og en svært direkte stil som skaper mye trøbbel for Cagliari. Noen upresise innlegg, men ellers strålende.

Lapadula – 6,5 – Setter straffen sin og bidrar ellers til at Milan etablerer et godt trykk frem til Paletta blir utvist. Lite involvert etter det.

Zapata – I/V – Kommer inn siste 15 når Paletta blir utvist.

Montella – 4,5 – Fryktelig skuffende avslutning på sesongen. Bommer med laguttaket, og tør heller ikke gi nye unggutter sjansen i den siste og ubetydelige kampen. Kucka har fungert svært dårlig i slike kamper denne sesongen , og burde vært benket for Bertolacci, samt at det er vanskelig å forstå at Bacca velges foran Lapadula. Laget virker noe umotivert og spesielt starten er fryktelig svak. Har forhåpentligvis en bedre stall når vi starter opp igjen i august.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page