top of page

Spillervurderinger: Cagliari – Milan (1-2)Milan tok til slutt tre poeng i en ordentlig slitekamp mot Cagliari. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 4,5 – Gjør en kjempetabbe tidlig i kampen, når han på uforståelig vis slipper inn Barellas avslutning. Virker å være nervøs etter det, og gjør mye rart, men kommer fra det med bare én baklengs. Det er han litt heldig med, selv om han også gjør noen gode redninger.

Calabria – 6,5 – Enorm kapasitet, og dobler på høyrekanten hver eneste gang. Det gir gode arbeidsforhold for medspillere. Bidrar svært godt offensivt og har stort sett bra kontroll bakover, men slipper til Barella litt lett på scoringen.

Bonucci – 6,0 – Gjør en forholdsvis god jobb med å tette igjen i midten, men følger ikke ballene helt inn til Donnarumma, hvilket skaper noe trøbbel ved et par anledninger. God med ball i beina, men gjør flere pasningsfeil enn hva vi er vant med.

Romagnoli – 6,5 – Står foran i duellspillet og er en viktig brikke for at Milan vinner denne kampen. Leverer noen susende taklinger og gjør også mye bra med ball, med et par c-momenter utover i andre omgang.

Rodriguez – 5,0 – Får en fryktelig streng utvisning, men roter seg opp i klønete situasjoner grunnet litt tempoproblemer. Kommer ikke helt til sin rett offensivt, men er flink til å holde på ballen til tross for at han spilles opp i en del vanskelige situasjoner.

Kessie – 7,5 – Dette er mannen man hentet fra Atalanta. Er overalt, og vinner baller på egen halvdel så vel som å avslutte angrep i motsatt ende. Det resulterer i to mål, en rekke gode muligheter og totalt sett en strålende kamp! Litt høy feilprosent på pasningene, men det får passere når man blir matchvinner.

Biglia – 6,5 – Ikke helt med fra start, men utover i kampen styrer han midtbanen på strålende vis. Er på et svært høyt nivå med ball i beina, og løser vanskelige situasjoner på en utsøkt måte. Det resulterer i tre gule og et rødt kort på motspillere, som ikke henger med på det Biglia gjør med ballen.

Bonaventura – 6,0 – Ikke en av hans største kamper, og spesielt i førsteomgang var han lite synlig. Etter pause løfter han seg betraktelig og leverer totalt sett godkjent. Et par gode avslutninger, før han tas ut med et kvarter igjen å spille. Fin involvering i forkant av straffen.

Suso – 5,5 – Uvanlig anonym, selv om han er involvert i et par gode angrep. Slår en del farlige innlegg, men det mangler litt på det å se etter medspillere fremfor å bare piske ballen inn foran mål.

Kalinic – 6,5 – Spiller en helt avgjørende rolle her, selv om prestasjonene er varierende. Vinner straffen som gir 1-1, og assisterer 2-1 med en flott gjenlegging. Brenner et par kjempesjanser og roter også bort en del potensielt store muligheter med svake prestasjoner.

Calhanoglu – 6,5 – Viser en enorm arbeidsmoral og legger sjelen sin i det å ta poengene med hjem i denne kampen. Legger ned mange meter, har gode offensive statistikker og spiller en god andreomgang. Mangler litt sluttprodukt, men absolutt en god prestasjon fra tyrkeren.

Innbyttere: Locatelli – I/V – Godkjent innhopp, hvor han holder på å bidra til å sette spikeren i kista i det han vinner ballen på midten og driver fremover. Dessverre satt ikke den avgjørende pasningen, men Locatelli har en del kvaliteter som gjør at han fortjener spilletid.

Abate – I/V – Trygt innhopp når Milan reduserer til ti mann.

Borini – I/V – Kommer inn de siste minuttene. Løper mye og spiller bort ballen i overkant mye.

Gattuso – 6,5 – Det er på ingen måte vakkert, men moralen laget viser er imponerende og antall meter som legges ned har økt betraktelig etter at Gattuso tok over. Nærmer seg å finne en godt fungerende ellever, men også her ser man at Kalinic sliter med effektiviteten og Milans supportere fortsetter nok å lengte etter en Andre Silva fra start.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page