top of page

Spillervurderinger: Cagliari – Milan (1-1)Milan leverte en forholdsvis god kamp mot Cagliari, men endte bare med ett poeng. Her får du spillervurderingene fra kampen:

Donnarumma – 5,5 – Gjør en god redning på det første skuddet før 1-0, men bør kunne stoppe avslutningen som ender i scoring. Ellers har han ikke veldig mye å henge fingrene i.

Calabria – 6,5 – Bra med offensivt og slår flere gode innlegg. Det ene burde endt med scoring, men Bonaventuras avslutning gikk dessverre ikke på mål. Lite å gjøre defensivt og har grei kontroll.

Musacchio – 6,0 – Veldig bra med ball og gjør stort en solid og god jobb. Kan kanskje få blokkert avslutningen på 1-0, men vrir kroppen unna og mister oversikt når skuddet kommer.

Romagnoli – 5,5 – Trøbler med Pavoletti og er også i trøbbel i forkant av 1-0, når han blir fraløpt. Alt i alt er det helt greit levert fra kapteinen, men den første halvtimen er ikke all verden.

Rodriguez – 6,5 – Gjør veldig få feil og bidrar også til å skape ting offensivt. Har en god innleggsfot og får også vist at han kan skyte i denne kampen, men ingen av delene gir tellende resultat. Slår to nydelige stikkere til Higuain, men ender uten målpoeng.

Kessie – 6,5 – En noe heldig assist, men den kommer som en følge av at Kessie jobber hardt og går inn i alle dueller for å vinne ball. Det gjør han gjennom stort sett hele kampen og han har også to andre pasninger som gir brukbare muligheter.

Biglia – 5,5 – Mye på etterskudd i starten, og han leverer ikke en veldig imponerende førsteomgang. Spiller seg fint opp etter pause og er viktig når Milan styrer spillet så mye som de gjorde utover i denne kampen, men litt bekymringsverdig at det er tempoproblemer mot et lag som Cagliari.

Bonaventura – 5,5 – Dukker opp i gode scoringsposisjoner gang på gang, og er den spilleren Cagliari ikke klarer å plukke opp i denne kampen. Dessverre sitter ikke avslutningene og da blir det en frustrerende aften for Bonaventura.

Suso – 6,5 – Fryktelig nær scoring ved flere anledninger, men enn god Cragno gjør at spanjolen ikke får uttelling. Bruker ofte litt for lang tid med ball, men skaper veldig mye. Slår hele 14 innlegg i løpet av kampen og slår også en del gode stikkere. Problemet er at det ofte stopper opp ved Suso, og presisjonen er ikke helt bra nok i dette oppgjøret.

Higuain – 6,5 – Scorer sitt første seriemål når han viser sine kvaliteter ved å runde Crago og sette ballen i det åpne målet. Kunne også fått flere her, og skusler bort en stor mulighet når han tar ned ballen fremfor å legge inn på tvers hvor lagkameratene står i kø for å score etter en lekker bakromsball fra Rodriguez.

Calhanoglu – 5,0 – Trøbler en del i denne kampen og står for i overkant mange balltap. Som vanlig er det også mye bra, og Hakan er nære målgivende ved flere anledninger.

Innbyttere:

Bakayoko – 6,0 – Ålreit innhopp. Solid fysikk og er en del involvert, uten at han utgjør den helt store forskjellen.

Castillejo – I/V – Vil veldig mye, men det blir bare nesten. Har voldsomt tempo og skaper ubalanse hos motstander, men lykkes ikke med alt han prøver på.

Laxalt – I/V – Greit innhopp på venstrebacken.

Gattuso – 6,0 – Svak start og det blir straffet, men Milan leverer på mange måter en sterk bortekamp. Er fullstendig overlegne utover i kampen og skaper mer enn nok til å snu det, men effektiviteten er for dårlig. Samtidig er det mye å gjøre med det offensive samspillet, selv om kollektivet ser relativt solid ut. Mye av det på sist tredjedel blir med for lavt tempo og det er sjelden Cagliari blir spilt ut.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page