top of page

Spillervurderinger: Cagliari – Milan (0-2)Etter en svak periode slo Milan endelig tilbake med 2-0-seier mot sjetteplasserte Cagliari. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6.5 – Igjen en god prestasjon fra Donnarumma, som virkelig har stått frem den siste tiden. Holder på å rote det til når han havner på halvdistanse, men henter seg fint igjen og hindrer Nandez i å levere en kjempescoring. Har ellers noen gode involveringer og er også god på igangsettinger.

Calabria – 6.0 – Har grei kontroll defensivt og leverer totalt sett en godkjent prestasjon. Noe teknisk slurv, men klarer seg også forholdsvis bra med ball.

Musacchio – 6.0 – Ikke voldsomt mye å gjøre og gjør jobben sin forholdsvis bra. Godt pasningsspill.

Romagnoli – 6.5 – Leverer en bra prestasjon og styrer forsvaret, samt at han er nære ved scoring på en dødball.

Hernandez – 7.0 – Offensiv som alltid! Veldig nær scoring, noen gode innlegg og kunne fort endt med mer enn det ene målpoenget her! Flott innlegg til Zlatan på scoringen! Noe posisjoneringstrøbbel defensivt, men henter seg inn med ekstrem fart.

Castillejo – 7.0 – Meget godt oppfattet når han tar frisparket tidlig og setter opp Leao til 1-0! Viser en voldsom vilje og spillelyst, og jobber utrettelig. Bidrar i tillegg med kreativitet og uforutsigbarhet og er viktig i dette oppgjøret.

Kessie – 6.0 – Gjør en god grovjobb på midtbanen, hvilket tillater de andre offensive spillerne mer frihet.

Bennacer – 6.5 – Styrer showet på midtbanen og spiller med overskudd og ro. Balanserer midtbanen strålende og er en veldig bra distributør, men har litt å gå på når det kommer til å tre igjennom medspillere på siste tredjedel.

Calhanoglu – 5.5 – Igjen litt anonym. Utretter relativt lite og skaper ikke nok fra sin venstrekant.

Leao – 7.5 – Scorer ett (noe heldig) og kunne fort hatt minst en scoring til, men da hadde han ikke marginene på sin side. Strålende samspill med Zlatan og var også veldig nær å kunne notere seg for en assist når svensken traff stolpen!

Zlatan – 7.5 – Får sjansen fra start og viser seg frem med en strålende scoring, et stolpetreff og en voldsom jobb i oppspillsfasen. Er helt ekstremt sterk i duellspillet og er åpenbart svært viktig for resten av laget i dette oppgjøret. Noe rusk teknisk, men til å ikke ha spilt på en stund er det strålende levert.

Innbyttere: Bonaventura – 5.5 – Får tid til å vise seg frem, men klarer ikke utrette all verden.

Conti – 6.0 – Solid jobb på høyrebacken. Ser tryggere ut enn Calabria.

Rebic – I/V – Tilbake fra skade og kommer inn helt på tampen.

Pioli – 7.0 – Tok en sjanse og kjørte inn Zlatan på topp sammen med Leao, samt at han forandret formasjon. Det ga full utbetaling med scoring fra begge. Lykkes godt med det meste i dette oppgjøret!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page