top of page

Spillervurderinger: Brescia – Milan (0-1)Milan tok sin tredje strake seier i seriespillet etter å ha slått Brescia 1-0. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 8.0 – Enorm i dette oppgjøret! Blir satt på noen prøver med de dype ballene fra Tonali, men den høyreiste keeperen har stort sett bra kontroll og gjør også noen store redninger underveis.

Conti – 5.5 – Relativt bra defensivt, hvor han ikke blir utfordret veldig mye heller. Lite å tilføre fremover i banen, og pasningsspillet er ikke bra nok.

Kjær – 5.0 – Igjen en kamp hvor Kjær er heldig som ikke blir hardere straffet. Glipper markeringen på Torregrossa på en av kjempesjansene til Brescia. Nært å bli utvist og er en del i trøbbel.

Romagnoli – 6.5 – Bedre enn Kjær og redder dansken ved noen anledninger, men er også en del av et forsvar som slipper til mye mot Brescia. Meget sterk i duellspillet og god til å sette i gang angrep.

Hernandez – 7.0 – Har en stygg feil som fører til en stor sjanse i mot, men utover det er han igjen blant Milans beste. Skulle hatt en assist når Zlatan bommer på åpent mål og har et skudd i tverrliggeren mot slutten av kampen. Enormt driv med ball!

Castillejo – 6.5 – Er nest sist på scoringen til Rebic og involvert i mye av Milans offensive spill. Ikke de helt store enkeltmannsprestasjonene fra spanjolen her, men han legger ned en solid jobb for laget.

Kessie – 6.5 – Veldig bra som ballvinner i dette oppgjøret og er tidvis stor i duellspillet. Det han gjør med ball er ikke all verden, men gjør ting enkelt og løser sin oppgave bra.

Bennacer – 6.5 – Rolig med ball, balanserer midtbanen fint og spiller totalt sett en bra kamp.

Calhanoglu – 5.0 – Utretter veldig lite som venstre midtbane, sett bort fra et godt distanseskudd. Sliter defensivt. Mangler tempo til å skape ting selv.

Leao – 5.0 – Et strålende innlegg til Ibrahimovic, men utover det var det ikke all verdens prestasjon fra Leao her. Uvanlig lite giret og tar ikke all verdens ansvar med ball, men har noen teknisk briljante involveringer. Det største problemet er dog mangelen på defensivt arbeid, hvilket etterlater midtbanen med veldig store rom å dekke.

Ibrahimovic – 5.5 – Fint forarbeid i forkant av målet, men ellers er det ikke mye Ibra gjør i dette oppgjøret. Har en helt utrolig bom på nærmest blank kasse! Kommer til en brukbar sjanse med et godt hodestøt, men er ellers veldig stillestående på topp.

Innbyttere: Rebic – 7.5 – Redningsmannen Rebic! Kommer inn og setter den avgjørende scoringen i andre kamp på rad og tilfører virkelig laget energi når han kommer inn!

Krunic – I/V – Kommer inn sent.

Pioli – 6.0 – Fire strake seiere, tre av dem i ligaen. Det er en stund siden sist og sånn sett er det lite å klage på her, men Milan slet tidvis veldig mot Brescia og var litt heldig som tok tre poeng her.

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page