top of page

Spillervurderinger: Bologna – Milan (2-3)Milan vant endelig to strake kamper igjen, og er for første gang denne sesongen ubeseiret over tre kamper. Her får du spillervurderingene fra kampen mot Bologna:

Donnarumma – 6.5 – Kan ikke gjøre noe med målene og står igjen en god kamp. Har vært veldig solid den siste tiden og leverer en ny god kamp her. Er etter straffen.

Conti – 6.5 – Har fått selvtilliten tilbake og ser nå ut som den spilleren Milan signerte. Svært bra defensivt, hvor han stort sett har full kontroll. Også fint med fremover.

Musacchio – 6.0 – Leverer bra defensivt, men er veldig slurvete i pasningsspillet i denne kampen.

Romagnoli – 6.5 – Stopper mange kontringer og tar lederansvar i forsvaret. Bra i frispillingsfasen.

Hernandez – 6.0 – Igjen er han helt vill offensivt og scorer et strålende mål etter et løp fra dypet. Han er involvert i forkant av straffesituasjonen og er også nær en scoring til på slutten. Dessverre roter han det til med et selvmål og å lage et straffespark, selv om begge er uheldige.

Kessie – 6.0 – Spiller en helt grei kamp og vinner svært mange dueller. Er bra til å gjenvinne ball, men slurver en del i det offensive.

Bennacer – 6.5 – Ekstremt aggressiv og dekker enorme rom på midten. Leverer også bra med ball og i pasningsspillet, uten at han gjør de helt store involveringene.

Bonaventura – 7.0 – Det er så deilig å ha Jack tilbake i form! Skaper ting på egenhånd, har et voldsomt driv med ballen og viser også frem hvorfor han er en habil målscorer. Fantastisk langskudd!

Suso – 7.0 – En assist av virkelig høy klasse og en god kamp utover det. Susos beste kamp på en god stund og virkelig en prestasjon å bygge på.

Piatek – 7.0 – Skaffer straffen etter et fint forarbeid og setter den selv sikkert i mål. Kommer også til flere gode muligheter utover det, men viktigst av alt: Han gjør en kjempejobb i oppspillsfasen!

Calhanohlu – 5.5 – Svært lite involvert og en skuffende prestasjon fra tyrkeren.

Innbyttere: Biglia – 6.0 – Gjør en grei jobb med å skjerme forsvaret etter at han kommer inn.

Paqueta – I/V – Ser ok ut, men får ikke veldig mye tid på banen og preger ikke kampen nevneverdig, sett bort fra et fint fremspill.

Castillejo – I/V – Kommer inn på tampen.

Pioli – 6.5 – Nok en oppløftende prestasjon! Er det grunn til optimisme her likevel da? Litt smårusk defensivt, men Milan har stort sett veldig god kontroll her og skaper også mer offensivt enn på lenge!

2 visninger0 kommentarer

Komentar


bottom of page