top of page

Spillervurderinger: Bologna – Milan (0-1)Milan tok i går en knepen 1-0-seier mot Bologna. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,0 – Trenger aldri være i aksjon. De farlige avslutningene som kommer går på utsiden av stengene, og dermed får Gigio en grei dag på jobben.

Calabria – 6,0 – Tidvis litt på etterskudd og får som vanlig gult kort, men alt i alt klarer unggutten seg greit. Et par fine stikkere og bra kontroll defensivt.

Mexes – 6,5 – Står frem som en leder og tar ansvar. Viktig å ha i starten når tenningsnivået er skyhøyt og spillerne må ta krigen. Et par svært gode skuddforsøk.

Romagnoli – 5,5 – Grusom markering på Bolognas største sjanse, en heading like utenfor fra kloss hold. Er litt rufsete kampen igjennom og virker nesten litt ukonsentrert.

De Sciglio – 6,0 – Spiller en kamp helt på det jevne. Lite å gjøre defensivt på hans side. Kunne bidratt mer i det offensive, men leverer helt greit der.

Mauri – 5,5 – Litt for hissig, men viser duellstyrke og grinta. Godt å ha en dynamisk midtbanespiller i tillegg til Kucka. Fint driv fremover og kommer ofte i gode posisjoner. Nydelig pasning i forkant av straffesparket.

Montolivo – 4,5 – Mye innom ball, men drar ned tempoet voldsomt. Det gjør at Bologna får en enkel jobb med å komme ned på riktig side etter å ha fått brudd i mot, og det ødelegger mye av dynamikken for Milan. Gjør også en del helt ubegripelige feil, som holder på å forære Bologna kjempemuligheter.

Kucka – 4,5 – Sliter veldig med å prege kampen. Leverer svakt med ball og sliter med posisjoneringen i det offensive. Svak innsats mot et lag med 10 mann i nesten en full kamp.

Honda – 4,5 – Usynlig i store deler av kampen. Det skal knapt være mulig som mellomromsspiller mot 10 mann i 80 minutter. Grusom innleggskvalitet.

Luiz Adriano – 6,5 – Svært bevegelig og aktiv. Vil involvere seg i spillet og kommer til muligheter, selv om han blir uten uttelling i dette oppgjøret. Strålende jobb når han vinner den avgjørende straffen.

Bacca – 5,5 – Knapt nok borti ballen i løpet av 90 minutter, men setter straffen. Relativt svak utførelse, men er i alle fall oppe i 17 seriemål nå. Boateng rekker like mange involveringer på syv minutter som Bacca har på 90.

Innbyttere:

Bertolacci – 5,5 – Tilfører lite. Gjør en helt grei innsats, men skulle gjerne sett at han tok større offensivt ansvar.

Poli – I/V – Mye det samme som for Bertolacci.

Boateng – I/V – Kommer inn på tampen. Slår et par fine stikkere og viser noen tekniske detaljer. Tar unødvendig stor risiko på den ene pasningen til Donnarumma.

Brocchi – 4,5 – Gud bedre så trått dette Milan-laget er. Får spille med en mann mer mot Bologna i 80 minutter, men skaper så godt som ingenting. Lite dynamisk, svakt offensivt samspill og fryktelig kjedelig å se på. Heldig at det ender med 3 poeng, da Bologna har noen store muligheter.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page