top of page

Spillervurderinger: Bologna – Milan (0-1)Milan vant endelig en kamp igjen, og det til tross for at det den siste halvtimen ble spilt med ni mann. Du kan lese mer om kampen i vår kampoppsummering. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 7,0 – Holder endelig nullen igjen, og gjør en mirakuløs redning når han på utrolig vis hindrer Krejci i scoring! Bra feltarbeid og en rekke gode redninger. En nestentabbe, men reagerer raskt og får den unna.

Abate – 6,0 – Solid opptreden fra kapteinen selv om det ikke er noen festforestilling. Løper mye, jobber hardt og viser en enorm vilje i en vanskelig situasjon.

Paletta – 3,0 – Lager bare et frispark, men pådrar seg to gule. Det første er ren idioti, hvor han kasser Mbaye i bakken uten at det på noen måte er nødvendig. Ellers sliter han voldsomt defensivt og ender til slutt opp med å få det andre gule for en håpløs felling. Rødt kort etter 38 minutter.

Romagnoli – 6,0 – Leverer forholdsvis solid den halvtimen han er på banen, uten at det er voldsomt mye å gjøre. Må dessverre av med skade.

Vangioni – 6,5 – At dette er en mann som ikke fikk starte sist når han var eneste tilgjengelige back er ubegripelig. Strålende opptreden defensivt, hvor han leverer en rekke strålende taklinger. Med ball er det noe tynt, og feilprosenten er for høy, men blir med fremover og leverer en fantastisk innsats i undertallet.

Kucka – 4,0 – To gule kort med syv minutters mellomrom når laget allerede har en spiller utvist er ufattelig dumt. Lager riktignok bare to frispark, men det siste bør han unngå med det gule. Før utvisningen gjør han mye rart med ball og roter bort flere gode overganger. Mye å gå på teknisk.

Locatelli – 5,5 – Spiller helt greit, men drar ned tempoet en del med å tråkke på ball. Positivt å se at han løser ting greit når han går ned på stopperplass med Paletta utvist, men blir tatt av til pause.

Pasalic – 6,0 – Blir matchvinner og får mye for det, men dette var egentlig ingen god prestasjon. Sløser bort to enorme muligheter med svak teknisk utførelse, slår noen helt ubegripelige feilpasninger og mangler mye med ball. Løper helt vanvittig mye og legger ned en strålende innsats defensivt, samtidig som han blir med frem.

Suso – 6,0 – Ikke noe kampbilde for Suso når Milan spiller i undertall hele kampen og er to mann mindre den siste halvtimen. Har et par friske bidrag offensivt, kan skape ting på egenhånd og jobber bra defensivt.

Bacca – 4,0 – Colombianerens bidrag har vært syltynne de siste kampene og her ble det en ny svak forestilling. Evner ikke skape noe på egenhånd og roter bort flere gode overganger med svake touch og håpløse feilpasninger.

Deulofeu – 8,0 – Sørger nesten egenhåndig for at det blir tre poeng i denne kampen. Vanvittig fart og ekstremt direkte i stilen. Går rett på, har bra ferdigheter og skaper svært mange sjanser til tross for tilnærmet umulige arbeidsforhold. Fantastisk fra den nysignerte spanjolen!

Innbyttere:

Zapata – 6,5 – Kommer inn for Romagnoli etter en halvtime og får det ikke helt til å sitte før pause. Etter hvilen gjør han en solid jobb, rydder bra unna i boksen og leverer totalt sett en god kamp.

Gomez – 7,0 – Kommer inn til pause og leverer så det holder! Åpner med et par vanvittige blokkeringer og er ellers en sterk bidragsyter til at Milan holder unna her. Meget solid i duellspillet og ofte på riktig plass.

Poli – 6,5 – Det er deilig å se den viljen Poli viser, og han fortjener cred for å ta den rollen han skal ha. Aldri et vondt ord når han sliter benk og legger ned en upåklagelig innsats når han får spilletid. Her kommer han inn og løper det han er mann om. Pådrar seg en skade og ser ut til å slite voldsomt, men fortsetter å jobbe og gjør flere viktige brudd defensivt samtidig som han også får til ting fremover i det som så ut som en håpløs situasjon. Her fortjenes det skryt, både for kampen og for å være en bra mann!

Montella – 6,0 – Hva sier man om dette da? Det er jo helt håpløst at laget nok en gang får rødt kort, og denne gangen ble det jammen meg to også. At Bacca starter nok en gang er ubegripelig og her hadde laget vært langt bedre tjent med Lapadula! Skal ha for gode grep når situasjonen blir som den blir og at laget viser den moralen de gjør med to mann mindre og to halvskadde spillere på banen.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page