top of page

Spillervurderinger: Bayern – MilanMilan spilte i går sin første kamp i Audi Cup, og ble overkjørt med hele 3-0 av Bayern. Dermed venter Tottenham i den siste kampen i turneringen. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret mot Bayern:

Diego Lopez – 6,5 – Kan ikke lastes nevneverdig for noen av baklengsmålene, og gjør ellers noen strålende redninger. Beviser at vi har en klassespiller bakerst.

De Sciglio – 4,0 – Fungerer tidvis som rundingsbøye på høyrebacken. Glipper markeringen til stadighet, tør ikke stå opp én mot én og blir også for veik i duellene. Fryktelig passiv på 1-0. Godkjent med ball, men dette var tynn suppe.

Zapata – 6,5 – Uheldig som er sist innom ballen på 1-0, men spiller ellers en strålende kamp. Har tempo, fysikk og timing som gjør ham til en svært solid midtstopper når han har dagen, og mot Bayern hadde han en slik dag. Litt upresis i pasningsspillet, men alt i alt en veldig god kamp fra colombianeren.

Rodrigo Ely – 6,0 – Fortsetter å imponere mot sterk motstand. Duellsterk, rolig med ball og dyktig til å lese spillet. Litt trøbbel når han blir utfordret på tempo av de aller hurtigste.

Antonelli – 5,0 – Får ikke utnyttet sine styrker offensivt når Milan blir spilt så lave, og defensivt får han en del trøbbel mot kvikke angrepsspllere.

Bonaventura – 5,5 – Jobber godt, men blir ofte på etterskudd fordi Bayern er i overtall sentralt. God med ball, og en av få som skaper litt.

De Jong – 5,5 – Litt på etterskudd, men dekker store rom og vinner mange baller. For lav treffprosent med ball.

Bertolacci – 6,0 – Den mest positive kampen i Milan-trøya så langt. Bra ferdigheter med ball, og har et godt driv. Offensivt har han en hel del å bidra med, og innsatsen defensivt er også godkjent.

Honda – 4,0 – Fungerer overhodet ikke som det bindeleddet han skal. Utallige balltap, og skaper absolutt ingenting. Skal ha for å være disiplinert defensivt, men det må forventes mer fra en trequartista.

Bacca – 5,0 – Kommer seg til én god mulighet, men blir ellers noe usynlig. Vanskelig å prestere godt som spiss når man får så lite å jobbe med.

Luiz Adriano – 5,0 – Lider litt samme skjebne som Bacca. Bedre til å komme dypt for å hente ball når det må til enn spisspartneren, men skaper ingenting.

Innbyttere:

Alex – 4,5 – Roter det til på 3-0, når han gir bort ballen som bakerste mann. Gjør det også vanskelig for seg selv på 2-0-målet, og har i det store og hele en dårlig dag på jobben. Øvrige innbyttere uten karakter grunnet lite spilletid: Abate, Mexes, Calabria, Poli, Mauri, Montolivo, Matri, Niang, Cerci.

Mihajlovic – 5,0 – Milan blir veldig baktunge, men møter også et lag som spiller for spiller er bedre. Burde kanskje stått høyere for å unngå en så total dominans fra Bayern, men vanskelig å få mye ut av en slik kamp. Begynner å finne en startellever til seriestart.

1 visninger0 kommentarer

Kommentare


bottom of page