top of page

Spillervurderinger: Austria Wien – Milan (1-5)Milan tok en svært overbevisende 5-1-seier i den første gruppespillskampen i Europa League. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,0 – Kan ikke gjøre så mye med målet og har ellers ikke all verden å gjøre. Roter litt når han kommer ut for å klarere ved en anledning, men positivt at han er så offensiv som han er.

Zapata – 6,0 – Glipper markeringen på målet og havner ellers litt i trøbbel når Pires utfordret ham på tempo, men totalt sett har han nokså god kontroll. Gjør ting enkelt og greit med ball, og har et fint fremspill til Andre Silva, uten at det blir noe ut av det.

Bonucci – 6,5 – Trygg og solid defensivt, uten at han settes på voldsomme prøver. Mye involvert med ball og viser tidvis at han har en bra pasningsfot, men det blir også en del feil når han skal slå de lange.

Romagnoli – 6,5 – Solid i sin første kamp tilbake fra skade. Leverer noen deilige taklinger, og viser ellers bra ferdigheter med ball. Ser ut til å passe ypperlig ved siden av Bonucci.

Abate – 6,0 – Godt med fremover i banen, men det mangler litt på presisjonen når han kommer i innleggsposisjon. Han er dog involvert i flere gode angrep og har også god kontroll defensivt.

Kessie – 6,5 – Deilig forarbeid på det fjerde målet, og er også involvert i oppbyggingen til det andre. Har et deilig driv med ball og virker å ha litt mer overskudd her enn sist. Leverer bra frem til han får hvile den siste halvtimen.

Biglia – 6,5 – Kommer mer til sin rett med Calhanoglu og Kessie ved siden av seg. Fantastisk ro med ballen, hvilket han blant annet viser når han starter angrepet som gir 3-0. Settes ikke på så store prøver defensivt, men dekker rommet foran stopperne godt.

Calhanoglu – 8,5 – Nære ved å score etter bare tre minutter og er virkelig på hugget fra start! Bruker bare fire minutter på å komme til nok en skuddmulighet, og denne gang banker han den i det lengste hjørnet. Deretter viser han sine ferdigheter som tilrettelegger når han spiller frem Silva på 2-0 og 3-0, og med litt hell kunne det blitt mer enn de tre målpoengene det ble. Jobber også hardt, leverer noen susende taklinger og er involvert i alt Milan skaper.

Antonelli – 6,0 – Gjør få feil, både offensivt og defensivt, men de helt store prestasjonene uteblir. Totalt sett en godkjent kamp, selv om det kan forventes at han utretter noe mer enn det han gjør.

Kalinic – 6,5 – Strålende gjenvinning og involvering i forkant av 1-0. Viser ellers at han fungerer forholdsvis godt i det oppbyggende spille, men spissen kommer ikke til de helt store mulighetene selv.

Andre Silva – 9,0 – Milan har fått fatt i en spiss som potensielt sett kan bli en av verdens aller beste, og i dette oppgjøret viser Andre Silva hvorfor. Setter inn tre ordentlige goal-getter mål, og setter ballen med både venstre og høyre. Beveger seg svært godt, viser at han har utsøkt teknikk og god spilleforståelse. Deilig å se en spiss som har det aller meste på topp i Milan igjen.

Innbyttere: Bonaventura – 6,0 – Er fryktelig vanskelig å få tak på, men kommer inn på et tidspunkt hvor alt er avgjort og tempoet i kampen har falt betraktelig.

Suso – 6,5 – Leverer en helt vanvittig scoring kort tid etter at han kommer inn, når han drar til fra omlag 30 meter! Eller blir det litt som for Bonaventura, hvor det er vanskelig å utrette så mye i en kamp hvor Milan er svært fornøyde med hvordan det ligger an.

Musacchio – I/V – Kommer inn for Romagnoli det siste kvarteret og leverer helt greit.

Montella – 7,5 – Dette var enkelt og greit overkjøring fra første minutt! Milan var best i alle faser og skapte bra med sjanser, samt at man slapp til lite. Stor opptur etter katastrofekampen mot Napoli!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page