top of page

Spillervurderinger: Atalanta – Milan (2-1)Milan tapte i går 2-1 mot Atalanta. Du kan lese mer om kampen i vår kampoppsummering. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 5,5 – Bommer når han skal ut for å bokse på utligningen. Kan ikke lastes for å ikke ta avslutningene og har ellers noen gode redninger, men presisjonen på igangsettinger er helt håpløs.

Abate – 6,0 – Leverer alt i alt en solid kamp. Svært bra kontroll defensivt, selv om han blir tatt litt ute av posisjon ved noen anledninger. Vanskelige forutsetninger offensivt.

Zapata – 5,0 – Gjør en hel del bra, men så er det dette med konsentrasjonen da. Faller alt for sent inn på 1-2 og skal egentlig ha markeringen på 1-1, selv om sistnevnte situasjon er noe spesiell.

Romagnoli – 5,0 – Stenger feil rom på 1-2 og sliter i det hele tatt litt med posisjoneringen defensivt. Bra på offensiv dødball, selv om det ikke gir uttelling.

Antonelli – 6,0 – Trygg med ball og klarer seg bra defensivt. Bidrar godt også fremover på banen, men pasningskvaliteten på siste tredjedel er for dårlig. Avgir i overkant mye rom til tider.

De Sciglio – 4,5 – Skal ha for å gjøre en bra jobb defensivt, men i det offensive er det syltynt. Et grusomt skuddforsøk, og ellers er det lite han er involvert i. Spiller ute av posisjon og ser ukomfortabel ut.

Montolivo – 5,0 – Ble utskjelt etter Italias tap mot Tyskland og leverer ikke mye bedre i dette oppgjøret. Bruker fryktelig lang tid med ball og har relativt høy feilprosent i dette oppgjøret. Bryter spillet godt ved noen anledninger, uten at det gir uttelling.

Bertolacci – 5,0 – Det er egentlig ikke så mye Bertolacci gjør falt i dette oppgjøret, men han bidrar heller ikke all verden. Et par unødvendige balltap, og blir litt veik i en del dueller.

Bonaventura – 5,5 – Kommer ut av kampen med gode tall, men utretter ikke like mye som han normalt gjør. Langt fra Milans svakeste spiller, selv om man håper på mer fra Bonaventura.

Luiz Adriano – 5,5 – Setter straffen sikkert. Relativt bra i oppspillsfasen og god til å holde på ball, men skaper ikke nok. Må slutte å legge seg ned for å få frispark så fort noen er i nærheten av ham.

Bacca – 5,5 – Lite involvert, som han dessverre har en tendens til å bli. Slår en del gode pasninger, men står også for mange balltap. Kommer seg til et par gode avslutninger og vinner også duellen i forkant av straffen.

Innbyttere:

Balotelli – 6,5 – Har sett litt bedre ut de siste kampene og fortsetter trenden her. Et strålende frisparkforsøk, noen nydelige fremspill og alt i alt et veldig godt innhopp. Bør kanskje starte mot Juve?

Menez – 6,0 – Utretter ikke veldig mye, men ser kvikkere ut enn i de tidligere innhoppene. Kommer til en bra sjanse og involverer seg godt i det oppbyggende spillet.

Poli – I/V – Tilfører absolutt ingenting. Har et fall på overtid som oppsummerer Milans form den siste tiden. Det er nesten så man bare må le.

Mihajlovic – 4,5 – Det er så trist å se på Milan om dagen. Angrepsspillet sitter overhodet ikke, og savnet av Niang virker å være enormt. At Miha velger De Sciglio som høyrekant kan jeg rett og slett ikke forstå. Så dårlig kan ikke Menez, Boateng osv. ha vært på trening den siste tiden. Ritiro nå, for første gang på en mannsalder. Det sier litt om tilstanden i klubben nå.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

ความคิดเห็น


bottom of page