top of page

Spillervurderinger: Atalanta – Milan (1-3)Milan tok en av sesongens sterkeste borteseiere når Atalanta ble slått 3-1. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,0 – Etter en veldig god periode kom det en noe svakere prestasjon her. Donnarumma burde klart å stoppe skuddet som gir 1-0 til Atalanta, uten at det kan kalles noen kjempetabbe. Ellers står han en forholdsvis god match, og han er veldig trygg i det han foretar seg.

Calabria – 7,0 – Strålende defensivt og har full kontroll på Papu Gomez til han må ut. Slipper knapt igjennom noe på sin side, og bidrar også noe offensivt.

Musacchio – 7,0 – Midtstopperne hadde bra kontroll på det meste som kom, og samarbeidet de to i mellom virket aldeles strålende. En Zapata som har vært i fyr og flamme den siste tiden kom knapt til i det hele tatt, og stopperne var også bra med ball.

Romagnoli – 7,0 – Kapteinen var igjen veldig solid, og som skrevet er han og Musacchio veldig solide her.

Rodriguez – 6,5 – Slipper til innlegget som ender i Atalantas scoring, og sliter tidvis litt med Ilicic. Gjør opp for seg ved å slå innlegget som gir utligningen, og er i det hele tatt veldig trygg når han har ballen.

Kessie – 7,0 – Virket veldig lysten å vise seg frem mot gamle lagkamerater! Jobber knallhardt, tar for seg i duellene og kommer på gode løp offensivt. Burde scoret minst ett, men skal ha for å komme seg i de gode posisjonene.

Bakayoko – 7,0 – Strålende defensivt! Nesten umulig å passere, og gjør også mye bra med ball. Er i ferd med å bli en av de aller viktigste spillerne i et Milan som gjør det veldig godt om dagen.

Paqueta – 6,5 – Svært underholdende å se på og samtidig er han ikke redd for å gå inn i taklinger, samt at han er en av de som jobber aller hardest i presspillet. Vokser stadig og har gjort seg fortjent til en plass på laget gjennom en rekke gode prestasjoner etter at han ankom.

Suso – 5,5 – Atalanta virket veldig bevisste på å stenge av Suso, og spanjolen fikk ikke til all verden her. Slår et strålende innlegg til Kessie, som burde endt i scoring, men er ellers ikke veldig mye involvert.

Piatek – 8,5 – Helt vanvittig! Den første scoringen er et aldri så lite kunstverk, når han setter ballen med en avslutning som går omtrent helt motsatt av kroppsstillingen, og det med feil fot! Ekstremt hardtarbeidende og scorer også med et hodestøt etter en dødball. Det smeller når ”Il Pistolero” er på banen! 6 mål på sine første 5 kamper i Milan nå!

Calhanoglu – 7,5 – Endelig kom scoringen! Hakan har virket desperat etter å score i lang tid, men ikke fått det til å stemme. Her satt den endelig, og den kom etter et vakkert langskudd! Han slår også en fantastisk corner når Piatek header inn 3-1, og dette er det beste man har sett på en god stund fra 25-åringen!

Innbyttere: Cutrone – 6,5 – Gjør det vanskelig for Atalanta og går etter alt som er av baller. Kommer ikke til de helt store sjansene her, men gjør en veldig god jobb i innhoppet og er en spiller som gir absolutt alt for laget.

Castillejo – I/V – Kommer inn med friske bein og gjør en fin jobb på slutten.

Laxalt – I/V – Får noen minutter på tampen

Gattuso – 7,5 – En særdeles viktig seier, og en veldig sterk prestasjon på en tøff bortebane! Dette laget har tatt store steg de siste månedene og med Piatek inn på topp har også det offensive fått et skikkelig løft. Denne seieren kan vise seg å være enormt viktig når vi kommer til slutten av sesongen!

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page