top of page

Spillervurderinger: Atalanta – Milan (1-1)Milan fikk med seg ett poeng fra Bergamo, etter å ha spilt 1-1 mot Atalanta. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,5 – Kløner det til på baklengsmålet, men redder Milan en rekke ganger. Strålende redning alene mot Gomez rett i forkant av scoringen og et par solide redninger på gode skudd fra blant annet Kessie.

Gomez – 6,5 – Blir fraløpt noe voldsomt av sin navnebror i Atalanta ved én anledning, men er ellers meget solid. Trygg med ball, sterk i duellspillet og kompromissløs. Rydder unna mye og har fantastiske defensive stats i denne kampen.

Zapata – 5,5 – Har bra fart og den er viktig i dette oppgjøret, men Zapata gjør en del merkelige feilvurderinger i posisjoneringen. Veldig trygg med ball, sett bort fra en stygg pasningsfeil.

Romagnoli – 6,0 – Den mest solide av de bak der, men blir ikke testet like mye som Gomez og har dermed mindre å gjøre.

Kucka – 4,0 – Sliter i rollen som vingback. Bidrar lite fremover og sliter defensivt, hvor han blant annet blir overspilt på målet.

Pasalic – 5,0 – Merkelig lite borti ball og sliter med å prege kampen. Har en god heading etter en dødball, men bidrar ellers svært lite.

Montolivo – 6,0 – Overraskende lett i steget i sin første kamp etter et langt skadeavbrekk. Gjør det godt i rollen som ballfordeler, selv om det tidvis blir litt i overkant omstendelig.

Suso – 6,0 – Litt uvant rolle, men løser den greit, spesielt offensivt. Skaper litt med kvikke bein og godt overblikk, men sliter noe mer defensivt og med posisjonering i frispillingen. Et par gode dødballer.

De Sciglio – 5,0 – Mer solid enn Kucka, men sliter litt med å bidra nok fremover i en 3-5-2.

Lapadula – 5,5– Veldig mye nesten. Jobber knallhardt, er mye involvert og kommer til avslutninger, men det mangler det lille ekstra. Fin assist på utligningsmålet.

Deulofeu – 6,5 – Setter den viktige scoringen, og er Milans farligste spiller i denne kampen. Flere gode fremspill og et par gode avslutningsforsøk før den endelig sitter på slutten.

Innbyttere:

Bacca – 6,0 – Er aktiv, spesielt i starten og prøver å involvere seg hele veien. Kommer ikke til så mye, men skal ha for innsatsen. Gjør en del bra i det oppbyggende spillet.

Bertolacci – I/V – Svært positivt innhopp med mange gode involveringer, blant annet i forkant av scoringen.

Vangioni – I/V – Inn helt på tampen.

Montella – 6,0 – Poeng borte mot Atalanta er forholdsvis sterkt, all den tid de leverer på det nivået de gjør. 3-5-2 fungerte ikke veldig bra, men han tar grep og utover i andreomgang ser ikke Milan så verst ut.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page