top of page

Spillervurderinger: Atalanta – Milan

Sesongens siste kamp endte med 3 poeng, etter at Milan slo Atalanta i et lokalderby. Pazzini scoret Milans første mål på straffespark, etter at Milan-aktuelle Baselli sendte hjemmelaget i føringen. Derfra og ut var det Giacomo Bonaventuras store kveld, og tilbake på hjemlige trakter satte han inn både 2-1 og 3-1. Her er spillervurderingene etter det som med all sannsynlighet blir Inzaghis siste kamp som Milan-trener:

Christian Abbiati – 5,5 – Sjanseløs på målet, og blir ikke satt på så mange prøver ellers. Holder på å forære Atalanta et mål når han slår et innlegg rett ut i feltet, men reddes av en lagkamerat. Fryktelig nivå på igangsettingene.

De Sciglio – 5,0 – Slipper til for mye på sin side, og virer å være kamprusten. Fryktelig nivå på noe av pasningsspillet. Lite med fremover.

Mexes – 6,0 – Har bra kontroll på Denis i det meste av kampen og er tidvis stor i duellspillet. Tar hovedansvaret for balldistribusjonen fra forsvarsrekken og er med det en viktig brikke offensivt i dette oppgjøret.

Paletta – 6,0 – Har et par markeringsglipp som kunne ført til baklengs, blant annet når Denis får stige uhindret til værs. Bærer litt preg av at han gjør ting i siste liten, men redder også en hel del med sin oppofrende stil. God når han rydder opp etter Abbiatis tabbe.

Bocchetti – 5,5 – Sliter litt med tempoet til Moralez, men klarer seg greit. Rydder opp en hel del, men det er ikke spesielt estetisk. Overraskende bra offensivt og har en fin fot. Strålende stikker til El Shaarawy i førsteomgang, men landsmannens mottak var ikke godt nok.

Van Ginkel – 6,0 – Glipper markeringen på 0-1, men spiller ellers en solid kamp. Mye involvert og har et fint driv med ball. Nært å pirke inn det siste målet, men hindrer keeper i å ta ball og tillater dermed Bonaventura å score.

De Jong – 6,0 – Slurver noe, men det er han ikke alene om i årets siste kamp. Klart flest involveringer og spiller en viktig rolle med tanke på balldistribusjon. Ikke all verden å gjøre defensivt.

Bonaventura – 7,5 – Spiller nesten som angrepsspiller i det som blir en spesiell kamp, og dermed er ikke den defensive jobben bra nok. Offensivt er han involvert i det aller meste og med 2 mål mot gamle lagkamerater blir han den avgjørende spilleren i dette oppgjøret.

Honda – 5,5 – Anonym i store deler av kampen. Godt løp i forkant av Bonaventuras første mål. Som alltid best når han trekker inn sentralt. Et par fine stikkere, men blir uten tellende resultat.

Pazzini – 6,5 – Hvor har du vært denne sesongen? Virker å være på hugget og jobber frem muligheter. Får straffen etter en strålende vending, og setter den iskaldt. Godt skudd også på det andre målet, når ballen går i stolpen og spretter ut til lagkamerat Bonaventura.

El Shaarawy – 6,0 – Ser bedre ut enn på lenge. Kvikk og skapende, selv om det dør litt ut etter hvert. Fantastisk pasning i retning Honda på 2-1.

Innbyttere:

Poli – I/V – Kampen går i et fryktelig lavt tempo når Poli kommer inn, og hans prestasjoner er det derfor vanskelig å vurdere. Innlegg i Beckham-klasse på det tredje målet.

Calabria – I/V – Den spennende høyrebacken fikk sin debut. Et godt innlegg som fort kunne resultert i scoring.

Di Molfetta – I/V – Primaveras storscorer får også debuten. Får være borti ballen et par ganger, men rekker ikke utrette noe.

Inzaghi  – 6,5 – En kontrollert og trygg seier. I første omgang er Milan gode og skaper mye, mens andre omgangen preges av at sesongen er over. Morsomt med to nye debutanter og med to strake seiere blir det i det minste en fin slutt på en ellers tung sesong. Takk for nå, Inzahi! Lykke til videre.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page