top of page

Spillervurderinger: Arsenal – Milan (3-1)Spillervurderingene kommer litt sent denne uken da undertegnede tok turen til London for å se kampen. Vi ser likevel nærmere på hvordan spillerne presterte i tapet på Emirates:

Donnarumma – 5,0 – Fryktelig tabbe på 2-1-målet. Ellers står han en forholdsvis god kamp, men den tabben blir avgjørende. Har begynt å gå veldig tidlig på straffer, hvilket fungerer dårlig.

Borini – 5,5 – Sliter med posisjoneringen defensivt, og blir tidvis spilt i trøbbel. Offensivt bidrar han forholdsvis godt, men det mangler litt på presisjonen i de avgjørende situasjonene.

Bonucci – 6,0 – Leverer en grei kamp. Kan ikke lastes nevneverdig for målene, og gjør en forholdsvis solid jobb defensivt. Offensivt gjør han et par strålende bidrag og stopperen kunne fort hatt en eller to målgivende her.

Romagnoli – 5,0 – Trygg i pasningsspillet og leverer godt i det meste av kampen, men glipper i posisjoneringen ved noen anledninger. Forferdelig markeringsglipp på 1-3.

Rodriguez – 6,0 – Kan ikke lastes for straffen, da det er en ren filming fra Welbeck. For øvrig gjør Rodriguez en nokså god kamp. Trygg med ballen, god i frispillinga og stort sett bra i det defensive.

Suso – 5,0 – Mangler tempo til å ta seg forbi ledd, og sliter med å prege kampen i veldig stor grad. Svak jobbing defensivt.

Kessie – 6,0 – Får store rom å dekke med bare to mann sentralt. Gjør den jobben greit, men ikke opp mot sitt beste her. Spiller vel mye på det trygge.

Montolivo – 5,0 – Har voldsomme tempoproblemer og er ikke i nærheten av å dekke de rommene han må ta ut når Arsenal kontrer.

Calhanoglu – 6,5 – Fantastisk scoring og er Milans beste i det offensive i dette oppgjøret. Skaper et par gode muligheter i tillegg til målet og gjør konstruktive ting med ball. Blir tidvis litt lett å ta ut grunnet at han ikke er rask nok til å ta seg forbi spillere én mot én.

Cutrone – 6,0 – Uhyre nær scoring med en akrobatisk avslutning, og er på konstant jakt i bakrommet. Beveger seg godt og gjør livet vanskelig for Arsenal-forsvaret i perioder. Mangler uttelling, men gjør en ganske god kamp på topp i en tøff match.

Andre Silva – 6,0 – Nær scoring ved to anledninger, slår noen fantastiske innlegg og er mye involvert. Det blir bare nesten, men ferdighetene er absolutt der. Muligens snytt for en straffe.

Innbyttere:

Kalinic – 5,5 – Får en stor sjanse, men setter headingen rett på keeper. Veldig lite involvert og blir veldig stillestående.

Bonaventura – 6,0 – Tilfører noe mer gjennombruddskraft på midtbanen og har ferdigheter til å gå av folk, men det blir også en del balltap ut av det.

Locatelli – I/V – Rekker ikke utrette stort.

Gattuso – 6,0 – Vanskelig å slakte Gattuso etter dette, all den tid det er dommerfeil og en keepertabbe som feller Milan. Laguttaket er uansett ikke noe veldig godt treff og 4-4-2 bød tidvis på store problemer sentralt. Hele midtbanen mangler tempo, og Arsenal fikk spille rundt litt for lett i perioder. Cutrone burde ikke blitt byttet ut.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page