top of page

Spillervurderinger: Alessandrina – MilanMilan slo Alessandrina borte i den første av to semifinaleoppgjør i Coppa Italia. Du kan lese mer om kampen i vårt kampreferat. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Abbiati – 6,0 – Har kontroll på det meste som kommer, selv om han ikke får all verdens å bryne seg på. Ser fortsatt ikke helt trygg ut på tilbakespill.

De Sciglio – 5,5 – Jobber hardt og sliter ikke nevneverdig med Alessandrias offensive fremstøt. Er aktivt med fremover på bana, men får lite ut av det. Kvaliteten på de fleste av innleggene er langt under par.

Romagnoli – 7 – Fremstår som tryggheten selv gjennom mesteparten av kampen. Leverer alt i alt en solid kamp, og har autoriteten som trengs for å styre en forsvarslinje. Kunne ha scora tidlig i kampen, med headinga går rett i armene på keeper.

Zapata – 6,5 – Zapata får lite oppmerksomhet denne kampen, mye fordi han enkelt og greit bare gjør jobben sin. Tar seg av det meste som kommer.

Antonelli – 7,5 – Antonelli leverer nok en solid kamp. Han jobber hardt, er flink til å bryte og rydder fint opp det som kommer hans vei. Er også en sentral bidragsyter i det offensive spillet, og skaffer straffa som sikrer Milan seieren.

Honda – 6,0 – Honda leverer en god første omgang, men fader ut i andre omgang. Burde ha fått en assist mot slutten av første omgang, når han slår en kjempepasning til Balotelli. I andre omgang er rollene bytta om, og Honda burda ha satt 2-0 etter en nydelig pasning fra SuperMario.

Mauri – 6,5 – Endelig får vi se unggutten fra start! Mauri har en oppofrende spillestil, og jobber knallhardt. Han gjør en god ryddejobb på midtbana, men lager også et par unødvendige frispark. Viser også at han kan bidra offensivt. Byttes ut for Montolivo etter 63 minutter.

Poli – 5,5 – Poli jobber hardt, det kan ingen ta i fra ham. Teknikken er derimot forholdsvis ustabil. Misser en stor sjanse, og får et mål annullert for offside.

Boateng – 5,0 – Boateng sliter fortsatt med dårlig touch og upresise pasninger. Enkelte av feilpasningene ender opp med å skape trøbbel. Byttes ut for Kucka etter 85 minutter.

Adriano – 5,5 – Adriano er ivrig, men får det ikke helt til denne kampen. Kommer seg til et par sjanser, men klarer ikke å få uttelling.

Balotelli – 6,5 – Balotelli er verdens tryggeste fra straffemerket, og sikrer Milan seieren. Men bortsett fra straffa, er uttellinga foran mål alt for dårlig. Kommer seg til mange sjanser, men brenner flere store muligheter. Blir tidvis behandla røft, men holder temperamentet i sjakk. Byttes ut for Niang etter 71 minutter.

Innbyttere:

Montolivo – 5,5 – Kommer inn når det er en halvtime igjen, men klarer ikke å sette noe særlig preg på kampen. Har et ok skudd, er ellers forholdsvis usynlig.

Niang – 5,5 – Kommer inn for Balotelli, og får umiddelbart en god mulighet til å øke ledelsen. Har også et stolpeskudd som han burde ha klart å sette mellom stengene. Frisk og våken.

Kucka – I/V – Kommer inn for Boateng i det 85. minutt.

Mihajlovic  – 6 – Får plusspoeng for å slippe til Mauri. Stiller med et b-prega lag. Det er forståelig når motstanderen er Alessandria, men likevel risikabelt i en semifinale. Alt i alt var dette en skuffende kamp for Milan, det er for svakt å kun klare å score på straffe mot et lag fra nivå tre. Man burde kunne forvente et langt mer offensivt Milanlag i en slik kamp.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page