top of page

Spillervurderinger: AEK Athen – Milan (0-0)Milan er fortsatt ubeseiret i Europa League etter kampen mot AEK sist torsdag, men 1 poeng er likevel en liten skuffelse. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret.

Donnarumma – 6,0 – Unggutten stengte buret og sto en god kamp. Har kontroll på de få skuddene AEK klarer å få på mål.

Musacchio – 5,5 – Argentineren virket litt utrygg og ble flere ganger reddet av makker Bonucci. En av de dårligste kampene Musacchio har i Milan etter overgangen fra Villareal i sommer.

Bonucci – 6,5 – Har god kontroll og rydder opp i stor stil. Trekkes litt for lite kreativitet og treffsikkerhet når han skal sette i gang angrep bakfra.

Romagnoli – 7,0 – Milans beste spiller på Olympiastadion. God med ballen i føttene og stopper det som kommer både langs bakken og i lufta. Ser ut som Milans beste stopper for øyeblikket.

Borini – 5,5 – Leiesoldaten har gjort høyrebacken til sin egen og spiller nok en solid kamp. Får ikke nok ball, da de fleste angrep gikk sentralt i banen.

Locatelli – 4,5 – Lite stemte for Locatelli. Når han har Montolivo ved siden av seg får Locatelli ansvaret for det defensive, og det løste han på en dårlig måte. Var for aggressiv i duellspillet og for lite kreativ i pasningsspillet. Erstattet av Kessie i det 67. minutt.

Montolivo – 5,5 – Positiv opptreden av Montolivo. Nesten alle angrep gikk gjennom ex-kapteinen og han hadde også Milans største sjanse da han skjøt i stolpen like etter pause.

Rodriguez – 5,5 – Nok en solid kamp av Rodriguez. Han ser mer bekvem ut på venstrebacken enn i midtforsvaret. Får dog for lite ball og klarer ikke bidra nok i det offensive.

Calhanoglu – 5,0 – Tyrkeren klarer ikke å sette sitt preg på kampen, selv om han får mye tid med ballen. Klarer ikke å finne angrepsspillerne ofte nok.

Andre Silva – 5,0 – Silva jobber og står på, men klarer ikke å komme til de store sjansene. Viser at han har ferdigheter, men de kom ikke til sin rett mot AEK. Erstattet av Kalinic på tampen.

Cutrone – 4,5 – Dette oppgjøret vil nok unggutten glemme fortest mulig. Er knapt nok borti ballen og blir igjen i garderoben når 2. omgang settes i gang.

Innbyttere:

Suso – 5,5 – Starter 2. omgangen, og bidrar til at Milan setter et voldsomt trykk på AEK de første 10 minuttene, men etter det blir både laget og han mer tafatte.

Kessie – 5,5 – Kommer inn for Locatelli for mer duellstyrke og driv, men klarer ikke å utrette så mye mer enn hva italieneren greide. Helt på det jevne fra ivorianeren.

Kalinic – I/V – Får de siste 10 minuttene uten å utrette noe som helst.

Montella – 5,0 – Ubeseiret i Europa League høres bra ut, men når man ser på motstanden er det ikke like imponerende. AEK er et lag Milan skal slå både hjemme og borte, så 0 mål og 2 poeng må sies å være en skuffelse. Virket som om han var tilfreds med ett poeng då Milan ikke tok noen som helst risiko for å score mål. Det brenner nok fortsatt under føttene på Montella.

38 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page