top of page

Spillervurdering: Fiorentina-MilanMilan tapte søndag 2-0 mot Fiorentina i sesongens første kamp. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Diego Lopez – 7,0 – Holder på å gjøre en kjempetabbe før det var spilt ti minutter, men redder seg inn med god rekkevidde. Derfra og ut står han en strålende kamp og gjør flere svært gode redninger, spesielt i situasjoner 1 mot 1. Sjanseløs på frisparkperlen til Marcos Alonso, og når ikke straffen.

De Sciglio – 5,0 – Forferdelig pasningsprosent. Treffer ikke på mye mer enn halvparten av pasningene og har også en hel del balltap ellers. Ok kontroll på sin side defensivt, men det er svært mye å ta tak i. Sliter med å velge riktig, noe som kan eksemplifiseres med skuddet som forsvant ut av hele Artemio Franchi.

Rodrigo Ely – 4,0 – Debuten ble helsvart. Får det gule etter 9 minutter, og etter 36 får han et strengt andre kort og etterlater lagkameratene med én mann mindre. Kunne se ut til å ha litt tempoproblemer.

Romagnoli – 5,0 – Lager en svært unødvendig straffe i det som ser ut til å være en ufarlig situasjon. Grei med ball og har ok kontroll sett bort fra når han lager straffe.

Antonelli – 5,0 – Matcher overhodet ikke farten til Ilicic og har problemer defensivt. Offensivt bidrar han som normalt med et enormt driv, men mangelen på alternativer gjør det vanskelig å fungere som vingback.

Bertolacci – 4,5 – Sliter med å prege kampen, og det blir etter hvert et kampbilde som passer ham dårlig. Får ballen for sjelden, og roter det til når han først får dem. Svært få defensive fibre i kroppen.

De Jong – 5,0 – Ikke i nærheten av sitt vanlige nivå. Ser litt starttung ut. Ok med ball, men defensivt blir han tidvis fraværende.

Bonaventura – 5,5 – Spiller stort sett enkelt, kanskje i litt for stor grad. Må ta større ansvar med ball, men bidrar forholdsvis bra begge veier. Svake dødballer.

Honda – 5,0 – Ble ofret etter Elys røde kort og får dermed kort tid til å vise seg frem. Det han får utrettet er svakt. Høy feilprosent og lite involvert, men har vanskelige arbeidsforhold.

Bacca – 5,0 – Kommer til et par avslutninger og har vilje og innsats, men det holder ikke i denne kampen. Svak feilvendt.

Luiz Adriano – 5,5 – Bedre enn sin rekkekamerat i oppspillsfasen. God til å holde på ball, og gir resten av laget mulighet til å komme etter.

Innbyttere:

Zapata – 6,0 – Gjør en godkjent jobb på stopperplass. Rydder bra, har fart til å matche Fio-angriperne og er trygg med ball.

Nocerino – I/V – Legger ned en ærlig innsats og viser angrepsvilje, men klare

2 visninger0 kommentarer

留言


bottom of page