top of page

Spillervuderinger: Milan-Torino (3-2)Milan åpnet i går sesongen med 3-2-seier hjemme mot Torino. Du kan lese mer om kampen i vår kampoppsummering. Her kan du lese spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 7,0 – Kan ikke lastes nevneverdig for målene, men slipper like fullt inn to. Ikke så mye å gjøre ellers, men står frem med en strafferedning når det trengs som mest. Redder seieren så langt inn i overtiden man kommer og blir med det matchvinner. Gode igangsettinger og rolig med ball.

Abate – 7,0 – Fantastisk assist på det første målet, hvor han er oppe som ving og slår et strøkent innlegg. Har også flere gode innlegg ellers i oppgjøret og er et konstant uromoment for Torino med sin vanvittige fart. Bra kontroll defensivt, men kan gjøre mer for å hindre innlegget på 1-0.

Paletta – 5,0 – Sliter med å følge Belotti og er ofte på etterskudd. Kommer ut av kampen med to taklingsforsøk, hvorav begge resulterer i frispark til gjestene. Sist inn i overtiden lager han et fryktelig unødvendig straffespark og blir utvist, og selv om det nok ikke var noen god avgjørelse fra dommeren er det håpløst å gi ham muligheten til det.

Romagnoli – 5,0 – Ser bra ut i store deler av kampen, men svikter fullstendig på 1-1 når han glipper markeringen. Ikke heldig i forsøket på å stoppe Baselli på det andre målet heller og kommer dermed ut av kampen med mer i minuskollonen enn på plussiden, selv om han gjør en del bra.

Antonelli – 6,0 – Svak treffprosent på pasninger og overraskende lite med fremover. Er dog trygg defensivt, selv om også han kunne gjort noe for å stenge den enorme åpningen på 3-2.

Bonaventura – 6,5 – Starter svakt, men spiller seg opp utover i kampen. Strålende pasningsspiller og er involvert i forkant av alle scoringene, hvor han blant annet skaffer straffen som gir 3-1 med et godt dribleraid. Jobber ganske godt defensivt også, og laget kollapser litt etter at han går av.

Montolivo – 4,5 – Kapteinen står på ingen måte frem i sesongens første kamp. Gjør en hel del ubegripelige pasningsfeil, ender med en grusom pasningsprosent til å være ballsentral og er svak i duellspillet. Faller ofte for dypt ned mot eget forsvar og fungerer ikke som den skjermen han bør være, selv om han vinner noen baller.

Kucka – 5,5 – Kommer ikke helt til sin rett i kamper hvor Milan skal dominere. Knallhard spiller, som vinner en del baller og i så måte gjør en viktig jobb på midten. Offensivt mangler det dog kreativitet og det skorter også litt på ferdighetene med ball.

Suso – 6,5 – Gjør knapt nok feil gjennom hele kampen, men blir litt lite involvert. Når han først får ballen viser han at han har strålende ferdigheter og et nydelig blikk for spillet. Setter opp medspillere i gode posisjoner gang på gang og kan gå begge veier, hvilket gjør ham vanskelig å stoppe. Svake avslutninger.

Bacca – 9,0 – For en åpning på sesongen! Bacca banker inn tre mål i sin første kamp for sesongen og kunne faktisk scoret flere med maks uttelling. Fantastisk timing på bakromsløpene og legger også opp til noen bra muligheter for andre.

Niang – 7,0 – Åhå, så underholdende den unge franskmannen er! Starter forrykende og holder det gående gjennom hele matchen. Har et fantastisk ferdighetsregister, voldsom fart og en deilig tro på egne evner. Prøver kanskje på i overkant mye, og lykkes ikke med alt, men det han får til er strålende. En strøken assist og kunne fort endt med flere, samt at han er uhyre nært scoring. Blir en vanskelig mann å stoppe for våre konkurrenter denne sesongen.

Innbyttere:

Bertolacci – I/V – Settes inn etter 72 minutter, og går i bakken etter 75 med det som så ut som en fæl skade. Hva som skjedde er foreløpig uklart, men det så ut til å være et muskulært problem i hamstringregionen for italieneren, som dermed fortsetter å få Milan-oppholder ødelagt av skader.

Poli – I/V – Kommer inn og gjør så godt som ingenting. Løper mye, men vinner aldri ballen og blir så godt som aldri involvert når Milan har ballen. Syltynt innhopp.

Luiz Adriano – I/V – Får ikke så mange minutter på banen. Holder på å rote det til med en grusom klarering og lager noen unødvendige frispark.

Montella – 6,5 – En god sesongstart med tre poeng, men det holdt på å glippe. Det Milan viste etter å ha gått opp til 3-1 var alt annet enn imponerende, men frem til da viste Milan tidvis strålende angrepsfotball. Mange med fremover, kreative spillere med selvtillit og et lag som tør å ha ballen i laget gir grunn til optimisme. Defensivt er det dog en del rot og midtbanen henger ikke godt nok sammen defensivt. Må få gjort noe med presset på ballfører på egen halvdel, og det kan være verdt å spørre seg hvor lenge man skal fortsette med Montolivo på midtbanen.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page