top of page

Spillervuderinger: Milan – SampdoriaEn tidlig tabbe fra Donnarumma førte til et svært skuffende tap mot Sampdoria. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 4,0 – Grusom tabbe og den koster Milan fryktelig dyrt her. Gjør noen gode redninger utover i kampen, men feilen etter bare ett minutt blir skjebnesvanger.

Calabria – 5,0 – Er til dels aktiv offensivt mens han spiller på høyre, men prestasjonene blir en del svakere etter at han flyttes over på motsatt side. Forholdsvis god defensivt på høyre, men sliter på feil side og der bidrar han også for lite fremover.

Musacchio – 5,5 – Sliter tidvis litt med Quagliarella, uten at han blir straffet ordentlig for det.

Romagnoli – 6,0 – Har ro i spillet og gjør individuelt sett en helt grei kamp.

Rodriguez – 4,5 – Er vanligvis veldig solid defensivt, men havner i trøbbel ved en del anledninger i denne kampen. Ikke all verden offensivt, men har et godt innlegg. Blir tatt av i pausen.

Bakayoko – 5,5 – Ikke like effektiv som indreløper som det han er i en sentral rolle. Får utnyttet fysikken sin i mindre grad, og kjemien med Suso og Calabria er ikke bra nok.

Biglia – 5,0 – Sliter med å ta tak i midtbanen, og henger ikke ordentlig med defensivt. Får heller ikke kontroll med ball og styrer ikke kampen slik vi er vant med å se ham.

Calhanoglu – 5,0 – Viser små glimt av hva han er kapabel til, men leverer veldig ujevnt og står bak mange balltap.

Suso – 5,5 – Kommer til en del avslutninger og tvinger frem en kjemperedning fra Audero, men ellers er det ikke veldig mye spanjolen har å by på her.

Piatek – 5,0 – Blir snytt for et klart straffespark, til tross for at VAR er i bruk. Ellers ikke veldig mye involvert i kampen og totalt sett en skuffende kamp.

Castillejo – 5,0 – Ikke helt på samme nivå som han har levert når han har fått tillit den siste tiden. Mister ballen ofte og gir ikke god nok støtte defensivt.

Innbyttere: Conti – 5,0 – Sliter når han kommer inn på backen. En del feilposisjonert, og får ikke utnyttet sine offensive kvaliteter.

Cutrone – 5,5 – Får lite å jobbe med og får ikke veldig mye ut av innhoppet.

Paqueta – 6,5 – Tilfører fart og kreativitet når han kommer inn. Viser fine ferdigheter og slår noen gode pasninger, men det er dessverre ikke nok når resten av laget sliter.

Gattuso – 5,0 – Lite Gattuso kan gjøre med måten baklengsmålet kommer på, men her var Milan virkelig ikke gode. Sampdoria var langt nærmere 2-0 enn hva Milan var utligning, selv om det var noen dommeravgjørelser som kunne gitt Milan en mulighet til å komme tilbake. Treffer dårlig med byttene.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page