top of page

Spillervuderinger: Inter – Milan


Gårsdagens Derby della Madonnina endte 0-0 etter 90 forholdsvis tamme minutter. Det ble riktignok tre annullerte mål, men to lag som var mer opptatt av å unngå å tape enn å vinne ga et oppgjør uten den store underholdningen. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:\

Diego Lopez – 7,0 – Gjør noen matchavgjørende redninger, blant annet når han står riktig posisjonert og blir skutt på i sluttminuttene. Bra til å distribuere ball og fremstår som tryggheten selv. Uten Lopez hadde det ikke blitt poeng!

Abate – 6,0 – Ser ut til å ha funnet tonen med Suso, og sammen utgjør de en konstant trussel langs høyresiden. Sliter noe defensivt og en del av Inters sjanser kommer fra Milans høyreside, men alt i alt en godkjent kamp fra Abate.

Alex – 6,5 – Stødig i duellspillet og overraskende ryddig i sin første kamp fra start på lange tider. Scorer et mål, men det annulleres for en hårfin offside på De Jong. Tar lite ansvar med ball. Må byttes ut med skade, noe vi dessverre har blitt vant til å se.

Mexes – 7,0 – Stor i perioder! Har stor aksjonsradius og vinner ball både i lufta og langs bakken. Strålende innsats som ballfordeler og en nøkkelspiller på både offensive og defensive dødballer.

Antonelli – 6,0 – Har et nydelig driv, men hindres av kyniske Inter-spillere når han er på tur fremover. Vanskelig jobb når Menéz har en dårlig dag og ikke vil spille ball. Grei kontroll defensivt, men havner i trøbbel når Inter dobler på kant.

Poli – 5,5 – Jobber godt, men er ekstremt lite effektiv med ball. Lavt tempo på det han foretar seg, og i liten grad fremoverrettet til tross for flere gode overgangsmuligheter. Spiller enkelt og trygt, men tilfører for lite i det offensive.

De Jong – 6,0 – Starter veldig svakt med mange personlige feil og balltap, men spiller seg opp. Stenger bra av på midtbanen og har forholdsvis god kontroll på mellomrommet. Senker sammen med Poli tempoet i en del overganger.

Van Ginkel – 6,0 – I ferd med å spille seg varm, men glitret ikke i derbyet. Duellsterk og solid defensivt, men til tider litt for hissig på å vinne ball, noe som medfører at han etterlater store rom i perioder. Fint driv offensivt, men får ikke utrettet nok.

Suso – 6,5 – Friskt tilskudd! Har fantastiske ferdigheter med ball og tilfører tempo til oppgjøret. Litt ukritisk til hvor han dribler og mister ballen ugunstig i en del situasjoner. Kommer seg til en del gode avslutningsmuligheter, men skyter midt på Handanovic ved samtlige anledninger.

Menéz – 4,5 – Temposvakt , tamt og umotivert. Trist opptreden fra årets store Milan-spiller. Kommer ikke til noen sjanser og blir effektivt stoppet av Inter-forsvaret. Avhengig av mer bevegelse rundt seg, men blir for opptatt av å gå på egenhånd.

Bonaventura – 5,5 – Sliter med å prege oppgjøret og blir for lett tatt ut grunnet manglende fart. Noen gode kombinasjoner med Antonelli, men for en gangs skyld er ikke venstresiden den farligste offensivt. Skal ha for innsatsen.

Innbyttere:

Paletta – I/V – Inn for en skadet Alex. Litt på etterskudd ved noen anledninger, men klarer seg greit. Duellsterk.

Destro – I/V – Knapt nok involvert i sitt innhopp.

Cerci – I/V – Får for lite tid til å sette sitt preg på kampen. Unøyaktig i det han rekker.

Inzaghi – 5,5 – Ett poeng «borte» mot Inter er i og for seg greit, men det holder ikke om man skulle holdt liv i håpet om Europa. Opptredenen er også svak og Milan blir passive og defensive, spesielt etter at Suso tas av. Savner troen på at man kan vinne over et Inter som også er i krise. Poengdeling er godkjent, men tilnærmingen er kritikkverdig.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page