top of page

Spillere kalt opp til landslagsoppdrag


En rekke Milan-spillere har blitt kalt opp av landslagstrenere for å representere sine respektive land. Les hvilke Milan-spillere som er uttatt her! 

Hele tolv Milan-spillere, inkludert juniorgruppen, vil den neste halvannen uken være med landslaget sitt.

For Italias er Luca Antonelli, Mattio De Sciglio, Giacomo Bonaventura, Alessio Cerci og Riccardo Montolivo alle kalt opp av landslagstrener Antonio Conte. Landet er klar for EM, og de vil dermed kun spille treningskamper dennne gangen. Azzuri vil møte Belgia borte 13 november, og Romania hjemme (I Bologna) den 17.

Tre spillere vil representere U21-laget, inkludert stjerneskuddet Gianluigi Donnarumma. Også Alessio Romagnoli og Davide Calabria er kalt opp i Luigi Di Biagio´s tropp for kvalifiseringskampene foran mesterskapet i 2017. Laget vil møte Serbia borte den 13 november og Litauen hjemme den 17.

For U-19 laget er Felicioli, Llamas og Locatelli tatt ut, og vil møte Tsjekkia til treningskamp 17 november. Malberti og Hamadi er en del av det italienske U-18 landslaget som spiller mot Østerrike på onsdag. Også denne kampen er en treningskamp uten annet enn ære å spille for.

Carlos Bacca og Cristian Zapata er i troppen til Colombia som skal ut i to tøffe kvalikkamper. Landslagssjef Jose Pekerman og hans utvalgte skal møte Chile borte og Argentina hjemme. Kampene spilles hhv. den 12 og 17 november.

Keisuke Honda er fortsatt fast inventar på det japanske landslaget, til tross for lite spilletid for Milan. Japanerne skal møte Singepore torsdag den 12. og Kambodsja den 17.

Juraj Kucka vil være sammen med det slovakiske landslaget som møter Sveits og Island til to relativt uviktige treningskamper. Datoene for kampene er 13 og 17 november.

Rodrigo Ely vil, sammen med Brasils olympiske landslag, møte USA til to treningskamper. Kampene vil spilles i de to brasilianske byene Recife og Belem den 11. og 15. november.

4 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page