top of page

Spillere kalt opp til internasjonale oppdrag


Elleve Milan-spillere er kalt opp av sine respektive land til de kommende landskampene.

Serie A tar nå en liten pause for å gi plass til et knippe landskamper, og som vanlig er det flere Milan-spillere som skal legge ned en innsats for landet sitt. Spillerne som ikke er kalt opp til landslagsoppdrag vil trene på Milanello, hvor neste trening er på onsdag.

Av italienerne våre er De Sciglio, Antonelli, Bertolacci og Montolivo kalt opp til A-laget. De er som kjent i Norges gruppe, men før de får besøk av våre beste menn 13 oktober, skal de møte Aserbajdsjan borte lørdag 10 oktober.

Romagnoli og Calabria skal også representere Italia, men de unge forsvarsspillerne må ta til takke med U21-spill denne gangen. De skal opp mot Slovenia og Irland.

Jose Mauri vil delta på U20-laget som spiller en firenasjoners-turnering. På kampdag tre som de forbereder seg til, møter de unge italienerne Polen.

Carlos Bacca og Cristian Zapata skal representere Colombia mot Peru og Uruguay, mens Kucka melder seg til tjeneste for Slovakia. De møter Hviterussland og lilleputten Luxemburg.

Den siste Milan-spilleren som får æren av å være i en landslagstropp denne gangen er japaneren Honda, som skal møte Syria og Iran, begge kampene på bortebane.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page