top of page

Spansk interesse for Milan-forsvarer


Sevilla ønsker å forsterke laget med Cristian Zapata. 

I Spania har ryktene om en overgang tilbake til landet han forlot for fem år siden blusset opp. Sevilla har solgt tidligere Milan-stopper Adil Rami til Marseille og trenger en erstatter. I følge eldesmarque.com kikker de nok en gang til Italia for en løsning.

Calciomercato.com hevder at Cristian Zapata ikke har noen intensjoner om å forlate Milan i sommer, men med tidligere lagkamerat Mateo Musacchio og Leonardo Bonucci som nye rivaler til en plass ved siden av Alessio Romagnoli i midtforsvaret kan colombianeren bli tvunget til å dra om han ønsker regelmessig spilletid.

Neste sommer er det VM i Russland og de som ønsker å være med der er avhengig av å spille fast på et høyt nivå. Cristian Zapata har vært bankers i det colombianske midtforsvaret siden 2013 og har vært førstevalget i de tre siste mesterskapene for Los Cefeteros. Uten mye spilletid gjennom den kommende sesongen kan det dog endre seg, og i Basel er stortalentet Eder Alvarez Balanta klar til å overta plassen.

Cristian Zapata kom på lån til Milan fra Villareal, og overgangen ble gjort permanent for € 6 millioner året etter. Skadeproblemer har ødelagt mye av rytmen for colombianeren de siste årene, men står foreløpig med 108 offisielle kamper for Milan. Forrige sesong endte han med 12 starter og 3 innhopp i Serie A, hvor han også ble den store helten i Derby della Madonnina med sin overtidsscoring i oppgjøret som endte 2-2.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page