top of page

Sosa takker nei til Fenerbahce


Josa Sosa skal ha takket nei til en tyrkisk retur i vinter. 

Det er Sky Sport Italia som melder at Fenerbahce er interessert i å bringe argentineren tilbake til Tyrkia, men spilleren selv skal ha takket nei.

Milan betalte Besiktas € 7.5 millioner i fjor sommer og ønsker i utgangspunktet å få tilbake denne summen om de skal selge spilleren. Det har Fenerbahce i følge avisen akseptert, men 31-åringen ønsker å bli værende i Milan da han selv har tro på mer spilletid utover våren. Så langt har Jose Soa kun spilt 395 minutter fordelt på 7 kamper i Serie A og Coppa Italia.

Det er også interesse fra styrtrike kinesere og i følge Calciomercato.com er både Hebei Fortune og Beijing Guoan interesserte i å hente spilleren, så gjenstår det å se om argentineren selv kan fristes til å forlate Italia halvannet år før kontrakten går ut.

Adriano Galliani har flere ganger uttalt at det ikke er aktuelt å kjøpe nye spillere før noen eventuelt forlater klubben fordi det ikke finnes tilgjengelige midler knyttet til overganger.

På torsdag fikk Jose Sosa spille samtlige 90 minutter for første gang i Milan-drakt da han som regista var med på å sende Torino ut av Coppa Italia. 31-åringen startet svakt, men spilte seg opp gjennom kampen og kom til slutt godt fra det.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page