top of page

Slik gikk det med landslagsguttaNå er det ikke lenge til nok en runde med vakker ligafotball, men først kan vi ta en titt på hvordan det gikk for landslagsspillerne de to siste ukene.

Venturas Italia fikk det akkurat så tøft som forventet mot Spania, men man forventet ikke at Makedonia skulle yppe til kamp. Ikke før i det siste spilleminutt greide de azurblå å sikre en knepen 3-2 seier. Mot verdensmesterne fra 2010, Spania, ble det et hederlig uavgjortresultat – 1-1 – hjemme i Torino. De Sciglio og Romagnoli spilte samfulle 180 minutter, mens Bonaventura kan se tilbake på 124 minutter på banen. Donnarumma var ubenyttet innbytter i begge oppgjørene, mens Montolivo dessverre pådro seg en alvorlig kneskade mot spanjolene. Il capitano måtte opereres og er ute i lang tid.

I Sør-Amerika målte Gomez‘ Paraguay krefter mot Baccas Colombia. Det ble en helspent affære der Bacca & co kunne juble for en 1-0 seier etter en assist fra Milans storscorer. Den andre kampen Colombia spilte var mot Uruguay som endte 2-2. Bacca spilte totalt 149 minutter. Gomez’ andre kamp var mot finalistene fra VM 2014, Argentina. Den endte med en overbevisende 1-0 seier for Paraguay etter strålende spill av Milan-stopperen.

Kuckas Slovakia spilte mot Slovenia, en kamp de tapte 0-1. Den andre kampen derimot endte med 3 nettkjenninger, 0 i mot og 3 poeng mot Skottland. Midtbaneterrieren spilte alle 180 minuttene for Slovakia.

I Asia hadde Honda to gode kamper for «Solens Rike»; Japan. Playmakeren leverte godt spill for hjemlandet da de slo Irak 2-1, mens han serverte en assist i 1-1 kampen mot Australia. Honda spilte 165 minutter i løpet av de to kampene.

Neste landslagspause er om omtrent en måned.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page