top of page

Sky: Sesongen er over for Jack


Giacomo Bonaventura legger seg under kniven og er ferdigspilt for sesongen.

Det melder normalt sett troverdige Gianluca Di Marzio hos Sky Sport Italia. Bonaventura har slitt med en betennelse i kneet de siste ukene, og klubben skal nå ha bestemt seg for å sende ham til Pittsburg i USA for å opereres. Brusken har ikke leget seg selv, og en operasjon skal være nødvendig for at kneet skal bli helt godt igjen.

Operasjonen vil holde 29-åringen ute i 7-8 måneder, og denne sesongen er dermed definitivt over for midtbanespilleren. Jack blir stående med 10 kamper, 3 mål og 1 målgivende pasning i 2018/19.  Siden hans ankomst i 2014 har Bonaventura spilt 152 kamper for Milan og notert seg for 31 scoringer og 25 målgivende pasninger.

Gennaro Gattuso har store utfordringer med mannskapet sitt og foran helgens oppgjør mot Lazio mangler han definitivt Mattia Caldara, Alessio Romagnoli, Matteo Musacchio, Lucas Biglia og nevnte Giacomo Bonaventura som alle er skadet, mens Higuain er suspendert. Ivan Strinic og Andrea Conti har begge vært ute i lang tid og er ikke klare for A-lagsspill enda, mens Davide Calabria og Hakan Calhanoglu har trøblet gjennom den siste uken og er usikre. Riccardo Rodriguez mistet den første landskampen, men spilte i helgen og regnes som klar.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page