top of page

Sky: Deulofeu har kontaktet Milan om mulig returGerard Deulofeu var på lån i Milan våren 2017, og nå skal spanjolen ha kontaktet klubben for å returnere ifølge Sky.

Gerard Deulofeu var i sin tid en av Barcelonas mest lovende spillere, men fikk aldri sitt gjennombrudd hos den spanske storklubben. Det endte til slutt i en overgang til Everton. Heller ikke her ble spanjolen noen stor suksess, til tross for noen veldig gode perioder. Til slutt endte det hele i et utlån til Milan våren 2017, og her leverte Deulofeu virkelig varene! På 18 kamper scoret han 4 mål og stod for 3 målgivende, i en periode hvor kantspilleren omtrent var et angrep alene. Den lynhurtige 26-åringen ble raskt en av de mest ønskede signeringene for Milan den sommeren, men Barcelona valgte å bruke tilbakekjøpsklausulen for å gi Deulofeu en ny sjanse. Her ble det med ti kamper, før han på ny ble sendt bort og havnet i Watford.

I Watford har Deulofeu vært en av de fremste spillerne under deres periode i Premier League. Totalt står han nå med 14 mål og 10 assist på sine 65 seriekamper i Watford, et lag som denne sesongen rykket ned fra Premier League. Nedrykket skal gjøre at Deulofeu ønsker seg bort fra klubben og er ventet å forlate dem foran kommende sesong. Nå skal han ifølge Sky ha bedt sin agent om å kontakte Milan og forsøke å få på plass en overgang. Milan har foreløpig ikke tatt stilling til dette forslaget, men er angivelig åpne for å hente tilbake spanjolen.

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page