top of page

Skaderapport

ANDREA BERTOLACCIMilan har slitt med en del skader på sentrale spillere i høst og det er fortsatt flere som har et stykke igjen før de kan spille kamper igjen. 

Milan ligger på tredjeplass i Serie A og møter bunnlaget Palermo til helgen, men Vincenzo Montella skulle nok ønske at han hadde flere spillere å velge mellom.

Cristian Zapata er tilbake fra ankelskaden som har holdt han borte fra fotballen gjennom hele sesongen. Colombianeren har vært gjennom en operasjon og var tilbake på benken mot Pescara sist.

Mati Fernandez ble klar for Milan på tampen av overgangsvinduet, men rakk ikke å spille noen kamper før han forsvant til Sør-Amerika for å spille for Chile. Der ble playmakeren skadet, og har siden trent alternativt. Nå har det løsnet opp i 30-åringens lån og han er tilbake i trening sammen med resten av laget. Det er mulig at han er med på benken mot Palermo til helgen.

Luca Antonelli har vært uheldig denne sesongen. Venstrebacken startet to av de tre første seriekampene, men etter en smell i hodet mot Udinese mistet han de to påfølgende kampene. Han var tilbake mot Fiorentina i runde 6 og kom innpå de siste ti minuttene, men siden har ikke forsvareren vært å se hverken på banen eller benken for Milan.

Davide Calabria fikk et innhopp og tre kamper fra start innledningsvis i sesongen, og manageren viste unggutten stor tillit. Mot Sassuolo (4-3) i slutten av september ble han benket til fordel for mer rutinerte Ignazio Abate og dessverre har ikke 19-åringen vært å se siden. Han ble sendt hjem fra landslagsoppdrag med en ankelskade og det er uvisst når talentet er tilbake på banen for Milan.

Ulykkesfuglen Andrea Bertolacci fikk noen minutter som innbytter i serieåpningen mot Torino, før han igjen måtte forlate banen med skade. Siden har det vært stille rundt midtbanespilleren, men Vincenzo Montella sa foran oppgjøret mot Genoa for en uke siden at Bertolacci snart ville være klar igjen. 25-åringen har ikke trent sammen med lagkameratene sine siden august og det er uvisst når € 20 millionersmannen kan være tilbake på banen.

Leonel Vangioni har fortsatt ikke debutert for Milan etter overgangen fra argentinsk fotball i sommer, og det vil nok gå en stund til før han får muligheten. Venstrebacken har vært ute med en hamstringskade i et par uker, og det er ventet at han må holde seg i ro i minst en uke til.

En som ikke naturligvis ikke blir å se på en stund er Riccardo Montolivo, som er ute med leddbåndskade i flere måneder. 31-åringen bør være fornøyd om han kommer tilbake på banen før sesongen er over.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page