top of page

Skaderapport


Vincenzo Montella har fått litt hodebry når han skal sette sammen en slagkraftig førsteellever den kommende tiden. 

Skadesituasjonen hadde egentlig begynt å se litt lysere ut og på et tidspunkt var det bare langtidsskadde Riccardo Montolivo som var managerens bekymring, men i løpet av den siste tiden har flere spillere pådratt seg skader av ulikt omfang.

Giacomo Bonaventura: Dette er nok det største smellen for klubben, selv om det er kommet inn et par spillere som kan bekle kantrollene. Måtte ut med store smerter i låret allerede etter en halvtime i helgen og det ble tidligere i uken klart at italieneren må under kniven. Legen som skal gjøre inngrepet, Sakari Orava, mener at spilleren vil være tilbake for fullt til neste sesong.

Luca Antonelli: Venstrebacken fikk en smell i leggen på onsdagens trening og klubben bekrefter at det er et muskulært problem som vil undersøkes på nytt om to uker. Flere medier melder at Antonelli blir ute i minst en måned.

Mattia De Sciglio: Ble taklet stygt i helgens kamp mot Udinese og ankelen er kraftig forstuet. Den anvendelige backen slipper operasjon, men er ute i opptil fire uker.

Davide Calabra: Akkurat som back-kollega Antonelli har Calabria slitt med et muskulært problem og 20-åringen har gått glipp av de to siste kampene. Det jobbes på spreng for å få han klar til søndag slik at Calabria kan vikariere på venstrebacken, men det er fortsatt uvisst om han blir klar.

Riccardo Montolivo: Kapteinen opererte kneet i oktober forrige år og har siden den gang drevet med rehabilitering. Veteranen sier selv at han nærmer seg en retur, men det vil nok fortsatt gå et par måneder før 31-åringen er tilbake for Milan.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page