top of page

Skadeoppdatering


Sesongen er godt i gang og etter den første landslagspausen ser skadesituasjonen i Milan positiv ut.

Milan ble nedsablet av Lazio, men på skadefronten ser det nokså lyst ut. I troppen mot Biancocelesti fant man Alessio Romagnoli, Lucas Biglia og Giacomo Bonaventura. Alle tre har slitt med skader i sesonginnledningen, og førstnevnte har hatt problemer med kneet helt siden mai. De er viktige spillere for Vincenzo Montella, og det er derfor veldig gledelig for Milanistas å se at de er friske nok til å være i kamptroppen.

For øyeblikket er det to spillere som ikke er tilgjengelig for spill på grunn av skade, Andrea Conti & Gustavo Gomez. Her kommer en liten oppdatering rundt skadesituasjonen deres:

Andrea Conti: Høyrebacken måtte forlate banen med ankelskade da Italia vant en knepen seier mot Israel. Rapportene om Conti er positive og det sies at han unngikk en alvorlig skade, men pådro seg en lett forstuelse i ankelen. Det sies at han blir klar i løpet av noen dager og er mest sannsynlig med til helgens kamp mot Udinese.

Gustavo Gomez: Kom tilbake fra Sør-Amerika med en liten skade, men i følge klubben er det ikke alvorlig og paraguayaneren kunne til nød vært med mot Lazio. Er antageligvis med i torsdagens tropp som drar til Østerrike.

Alt i alt er skadesituasjonen i Milan positiv og manageren kan stort sett velge fritt de spillerne han ønsker å benytte seg av. Med mindre noe skjer i løpet av uken vil troppen være fulltallig mot både Austria Wien på torsdag og Udinese på søndag.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page