top of page

SkadeoppdateringCa. en tredjedel av sesongen er ferdigspilt, et tett kampprogram har ført til mye slitasje på spillerne. La oss ta en titt på skadesituasjonen til Milan.

Milan har hatt en skuffende sesongstart. Målet før sesongen var Champions League-plass, men det er allerede 9 poeng opp til Lazio, som ligger på 4. med en kamp mindre spilt. For at Milan skal ha et lite håp om å klare CL-plass er de avhengige av at nøkkelspillerne holder seg friske. For øyeblikket er 4 spillere fra A-laget ute med skade. 3 av dem så man for seg ville være i en toppet 11er før sesongstart. De 3 er Biglia, Conti og Bonaventura. Sistemann som er skadet er Davide Calabria. Under følger et kort sammendrag av de 4 spillernes skadeproblemer:

Calabria: Fikk seg en trøkk, og måtte forlate banen med skade i helgens oppgjør mot Sassuolo. Klubben har ikke gått ut med en offisiell oppdatering ennå, så skadeomfanget er foreløpig ukjent.

Conti: Det var et hardt slag for Milan da den nyankomne høyrebacken røk korsbåndet tidlig i september, det ble da estimert at han først ville være tilbake i Mars. I et intervju med tuttomercatoweb hevdet agenten hans, Mario Giufreddi, at rehabiliteringen gikk bra og at han forventes å være tilbake tidligere enn det som opprinnelig var ventet. Giufreddi sa at han var overbevist om at Conti ville være tilbake på banen i Januar eller Februar.

Biglia: Har den siste tida spilt med en betennelse i venstre kne, pga. overbelastning. har betennelsen forverra seg. Klubb og spiller har derfor sammen bestemt seg for at det er på tide med litt hvile, sånn at kneet kan leges.

Bonaventura: Sliter med en liten skade i hamstringen. Rapportene er positive, i følge klubblegen, Stefano Mazzoni, kan vi håpe på at han er tilbake allerede mot Napoli etter landslagspausen.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page