top of page

Sjokk-overgang for VM-stjerne?


To Serie A-stjerner kan bytte klubb i sommer.

Gonzalo Higuain kan være på vei bort fra seriemester Juventus i sommer, to år etter at han ble hentet for rekordsummen € 90 millioner. Til tross for at angriperen har scoret 55 ganger på 105 kamper for den gamle dame, har han blitt utsatt for massiv kritikk for å være i dårlig form og ikke levere i de største kampene. Nå melder Corriere dello Sport at partene kan være ved veis ende, og 30-åringen kan kan i følge avisen være en aktuell mann for Milan. Klubben overrasket stort ved å hente Leonardo Bonucci fra nettopp Juventus i fjor sommer, og kan komme til å prøve på noe lignende i sommer.

Juventus forlanger rundt € 60 millioner dersom de skal slippe sin midtspiss i sommer, og Milan vurderer i følge avisen å tilby Gianluigi Donnarumma som en del av avtalen. Mino Raiola, som representerer den unge keeperen, har flere ganger ytret ett ønske om at sin klient skal bytte klubb i sommer, og kan nå få ønsket sitt oppfylt dersom alle partene kommer til enighet.

Juventus har allerede sikret seg Mattia Perin fra Genoa som erstatter for Gianluigi Buffon, men dersom muligheten til å signere Gianluigi Donnarumma byr seg blir det nok vanskelig for seriemesterne å takke nei. Milan-keeperen er av mange ansett som det største keepertalentet på planeten og har en lysende fremtid foran seg.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page