top of page

Siste rest av overgangsrykter


Overgangsvinduet stenger i løpet av kvelden, og det virker svært lite sannsynlig at Milan vil gjøre noen signeringer, men her får du de siste ryktene rundt klubben.

På tampen av et fryktelig tamt overgangsvindu virker det ikke å være mye aktivitet på Milanello etter at De Jong forlot klubben tidligere i dag. Antonio Nocerino har også vært linket til en overgang til flere MLS-klubber og det skal være mest aktuelt å signere for Orlando City, uten at det har vært nevneverdige oppdateringer de siste timene. Nocerinos agent uttalte at det var 90% sikkert at hans klient ville forlate klubben før vinduet stengte, men nå kan det muligens se ut til at en overgang må vente til sommeren.

Ellers har Diego Lopez vært ryktet bort fra klubben i lengre tid etter at Gianluigi Donnarumma tok spanjolens plass mellom stengene. Lopez har siden den gang operert en skade og er fortsatt i opptreningsfasen. Han har derfor ikke kunnet kjempe om plassen som Milans førstevalg mellom stengene, men signalene fra Milano har tydet på at Donnarumma vil forbli førstekeeper. Derfor skulle Lopez ønske seg bort, og i dag meldte den spanske klubben Levante sin interesse. Den potensielle overgangen har dog blitt avfeid fra både Milan og Lopez agent og alt tyder dermed på at keeperen forblir Milan-spiller iallfall frem til sommeren. Luiz Adriano har også vært linket til flere klubber etter at overgangen til Shanghai Shenhua gikk i vasken, men verken Galatasaray- eller MLS-ryktene har materialisert seg i noe som virker å være reelt.

På vei inn har det ikke skjedd all verden i dette janurvinduet, og her virker det også å være svært lite sannsynlig med nye navn i de kommende timene. Stortalentet Ante Coric ble linket til en overgang i dag. Det samme ble lagkamerat Vinko Soldo, og ifølge SportItalia skulle Milan ha kommet til enighet med Dinamo Zagreb om en samlet pris. Coric har dog skrevet på sin facebookprofil at en overgang ikke er aktuelt på nåværende tidspunkt og dermed blir det neppe noe av overgangene.

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page