top of page

Sirkus Donnarumma


Kontraktsforlengelsen til Gianluigi Donnarumma er i ferd med å bli sommerens store snakkis. 

Den unge keeperen forbereder seg i dette øyeblikk til semifinale i U21-EM, men det har ikke blitt mye ro rundt 18-åringen de siste 10 dagene. Den 15. juni kom det nemlig ut at Mino Raiola og hans klient hadde trukket seg fra kontraktsforhandlingene med Milan.

I forrige uke har både spillerens bror og far uttalt seg på Gigio sine vegne, og de har ikke utelukket at han fortsatt kan bli værende i klubben lengre enn 30. juni 2018. I tilegg skal Vincenzo Montella på eget initiativ vært på besøk hos familien i et forsøk på å overbevise dem om at Milan er det riktige laget å utvikle seg i. Mino Raiola skal ikke ha vært fornøyd med dette, og i går ettermiddag ble følgende melding publisert på Donnarumma sin Twitter-konto:

-#Donnarumma #Raiola Ieri , Oggi e Domani !!

Oversatt til godt norsk betyr tweeten i går, i dag og i morgen. En klar melding til de som har tvilt på spillerens tilhørighet. Noen timer senere kom derimot noe som kunne virke som et forsvar av egen tweet. På Instagram postet han et bilde av seg selv med teksten:

– Min tweet tidligere i  dag trigget et opprør, noe jeg ikke ønsket. Jeg ønsker å beklage det. Jeg vil understreke at jeg elsker Milan og klubbens fans. Jeg fokuserer på landslaget nå, og jeg håper at vi kan gi fansen en gave.

– Jeg lover at jeg vil møte klubben sammen med min familie og min agent så snart mesterskapet er over, sammen vil vi diskutere en ny kontrakt.

En halvtime senere kom noe så sjeldent som en tweet fra agenten Mino Raiola. En kjapp titt gjennom kontoen til den kontroversielle agenten viser at det er hans første tweet på nesten et år, og kun has 31. tweet totalt siden november 2014.

-DONNARUMMA x HATERS 1-0 What´s next?

Tre kvarter senere kom en ny tweet, denne gangen fra Gianluigi Donnarumma. Keeperen hevdet at Instagram-kontoen var blitt hacket, og at han selv ikke stod bak meldingen som gav fornyet håp for Milans supportere. Denne kontoen er nå slettet.

Plutselig så alt like bekmørkt ut som det har gjort de siste to ukene, men aktiviteten var ikke over. Mino Raiola kom nemlig med en siste tweet før kvelden var omme:

-Tweetingen mellom meg og Gigio er bare vennskapelige. Etter Europamesterskapet vil vi møte Milan. Nå er det viktig å fokusere på landslaget.

Dermed ser det ut til at dørene for en forlengelse ikke er lukket for godt, selv ikke for Mino Raiola. Premium Sport mener å vite at en definitiv avgjørelse vil bli tatt innen 14. juli.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page