top of page

Sino-Europe med forfalsket dokument?


Kan et forfalsket dokument velte hele salget av klubben?

Det anerkjente amerikanske nyhetsbyrået Bloomberg mener å vite at Sino-Europe Sports har forfalsket et dokument i forhandlingene med President Silvio Berlusconi og Fininvest.

Avtalen mellom det kinesiske konsortiumet og Milan har vært klar en stund, men nå spekuleres det i om hele avtalen kan gå i vasken. Forhåndsavtalen er signert og det er spyttet inn € 100 millioner i klubben, som vil forbli klubbens midler om investorene trekker seg. I tillegg må det betales en bot til Milan på € 100 millioner.

Under forhandlingene med Fininvest skal Sino-gruppen presentert en forfalsket bankrapport fra Bank of Jiangsu Co, noe som skal ha blitt gjort for å bevise deres økonomiske muskler. En person som Bloomberg har vært i kontakt med, og som er tilknyttet saken, hevder at kineserne ikke hadde alle tallene tilgjengelige da de presenterte dette for styret i Fininvest.

Lederen av gruppen, Li Yonghong, skal fortsatt være på jakt etter € 350 millioner som trengs for å kunne kjøpe klubben. I tillegg ønsker de flere investorer enn de har klart å skaffe per dags dato. De håper fortsatt å avslutte oppkjøpet i 2016.

Både Sino-Europe Sports og Fininvest har uttalt seg om saken og begge har avkreftet at dette dokumentet har vært del av forhandlingene.

Sino-Europe Sports: «Vi har ikke sendt eller vist frem et slikt dokument under forhandlingene og har all vårt fokus rettet mot å avslutte oppkjøpet.»

Fininvest: «Vi har aldri sett eller mottatt et slikt dokument og har derfor ingen videre kommentarer.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page