top of page

Sinisa Mihajlovic etter kampen


Hovedtreneren delte tanker rundt kampen, formasjonsutfordringer og selvfølgelig Mario Balotelli etter tapet søndag kveld.

”Spillerne må fortsette å jobbe som de gjorde i kveld, vi er selvsikre på at vi skal ta nye steg og utvikle oss videre.

”Bacca spilte ikke så godt som de andre, og ved å sette inn Balotelli sammen med flere andre angrepsspillere ville vi kanskje tatt for stor risiko. Men det betyr ikke at de tre ikke kan spille sammen.”

”Vi vinner og taper sammen som et lag. Både De Jong og Montolivo er viktige spillere, men de er forskjellige, og i dag ønsket jeg mer kvalitet på midtbanen. Hele laget spilte bra i dag, også midtbanen. Honda jobbet veldig hardt, men han kunne kanskje gjort mer offensivt. Vi må ikke glemme at vi mangler Menez. Hvis han hadde vært tilgjengelig, kunne vi brukt han og vært enda mer offensive i tankegangen. Balotelli, Bacca og Adriano kan spille samtidig, men det er vanskelig å gjøre det mot Inter. ”

”Jeg vil ikke forandre formasjonen vår. Vi har en alternativ formasjon, men uten Menez og Niang, som gir oss mulighet til å endre formasjonen, bruker vi denne.(4-3-1-2).”

”Hvis et lag spiller bra, er det meningsløst å endre formasjonen. Jeg kan virke ganske direkte, men jeg sier alltid det jeg mener, og jeg er fornøyd med være prestasjoner i dag. Det er forskjell på å spille foran 70.000 og det å spille mot Empoli, og jeg er veldig godt fornøyd med å se den gløden laget viste.”

”Spillerne bør være fornøyd med måten de spilte på, men selvfølgelig misfornøyd med resultatet. De kan være stolte av at de gav alt og gjorde alt de kunne. Det er denne typen forestillinger jeg ønsker å se fra laget”.

”Vi kan ikke dømme Mario etter å ha spilt noen få minutter av denne kampen. Han vet at han må fortsette å trene godt og oppføre seg, men jeg er fornøyd med måten han spilte på, selv om han kan bedre. Jo lengre tid det går, jo viktigere vil Balotelli være, og igjen bli stjernen vi venter på.

”Alle vil få muligheten til å spille seg inn på laget, her er det ingen som har klippekort. Jeg ser på treningene, hvem som er i best form og hvem som har mest lyst til å spille. Når du har motstandere som omtrent er på samme nivå som deg selv, er det en utfordring å starte med tre angrepsspillere fordi det forstyrrer balansen i midtbaneleddet og i forsvaret.

”Jeg er fornøyd med pipingen til Inter-supporterne. Jeg syns det verste hadde vært en likegyldighet. Jeg føler at buingen er kjærlighet i større grad enn hat.”

http://www.acmilan.com/en/news/show/158720

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page