top of page

Silva: «Vi vinner 2-0»


Andre Silva er proppfull av selvtillit etter landslagspausen.

Portugiseren har lagt en fin VM-kvalifisering bak seg med to scoringer på de to siste kampene, direkte plass til Russland 2018 og totalt 9 scoringer på 10 kvalifiseringskamper. På 17 landskamper står spissen med 11 mål og er ventet å starte på topp for Milan i kveldens Derby della Madonnina.

«Jeg tror vi vinner 2-0,» slo spissen fast overfor Sky Sport.

«Jeg vet at dette er en spesiell kamp for byen og våre fans. Inter har gjort en bedre sesong enn oss så langt, men vi håper å slå dem for å glede våre fans. Vi ønsker seier og skal kjempe for de tre poengene.»

På grunn av skaden som holder Nikola Kalinic ute er det ventet at Silva og Suso starter på topp for Milan.

«Jeg håper å spille fra start og bli en del av vår faste lagoppstilling. Jeg vil spille og score samtidig som at jeg ønsker å hjelpe laget til å nå våre mål. Jeg håper mine scoringer hjelper gutta.»

Portugiseren har blitt litt kritisert i starten av Milan-karrieren og Montella har flere ganger poengtert at spissen må tilegne seg Calcio før han er klar til å være en fast spiller for Rossoneri.

«Jeg er enig i kritikken jeg har fått og jeg tror det er konstruktivt. Det vil kun hjelpe meg til å forbedre meg. Montella er en strålende manager som gir meg gode råd. Han var en spiss i absolutt toppklasse og han kan lære meg mye.»

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page