top of page

Silva: «Returnerer gjerne til Milan»


Brassen drømmer om å avslutte karrieren i gamleklubben.

Thiago Silva, som for tiden tjener til livets opphold i Frankrike, ønsker å avslutte karrieren sin i Milan. Han ble hentet til klubben sommeren 2009 fra Fluminense   for € 10 millioner og spilte 119 kamper før han sommeren 2012 forsvant til PSG sammen med svenske Zlatan Ibrahimovic. Milan slet økonomisk og trengte pengene fra overgangen. Franskmennene betalte rundt € 42 millioner for mannen som av mange ble ansett som en av de ypperste midtbackene i verden. Han var en viktig brikke som vant den forrige Scudettoen i 2011, og nå innrømmer VM-klare Silva at han kunne tenkt seg en retur til Milan. Det røpte han for Gazzetta dello Sport.

«Milan er, og vil alltid være i mitt hjerte. Hvordan kunne jeg sagt nei til dem?»

«Det er ikke enkelt å snakke om fremtiden, men i fotball skal man aldri si aldri. Alt er mulig. Det ville vært vakkert å dra dit for å avslutte karrieren.»

Brasilianeren roste gamleklubbens manager.

«Gennaro Gattuso er perfekt for denne delen av klubbens historie. Jeg er naturligvis en stor fan av klubben og følger dem med stor interesse. Både italiensk og europeisk fotball trenger det virkelige Milan.»

«Dessverre virker veien lang, men man må forvente noen problemer når det skjer så store endringer. Det er ikke lett, hverken for spillerne, direktører og ikke minst manageren. Rino gjør en strålende jobb og kan tilføre riktig kvalitet.»

«Han er like hensynsløs som tidligere og gjør det som kreves for å oppnå suksess. Han er den samme Gattuso som aldri gir opp og jager andre fremover.»

Thiago Silva har to år igjen av kontrakten med PSG.

1 visninger0 kommentarer

コメント


bottom of page