top of page

Shevchenko: «Kanskje en dag i fremtiden»


Andrey Shevchenko er ikke fremmed for tanken over å ta over Milan. 

Den tidligere storscoreren, som scoret 175 mål på 322 kamper fordelt på to opphold i Milan, fikk sin første managerjobb da han tok over hjemlandet Ukraina i fjor sommer.

«For tiden er Ukraina mitt eneste fokus, men du vet aldri hva som kan skje i fremtiden. Jeg vil alltid ha Milan i mitt hjerte,» fortalte Shevchenko til Corriere dello Sport.

Vincenzo Montella er under press etter flere svake resultater den siste tiden.

«Vincenzo var en strålende angriper og nå er han en strålende manager. Jeg mener han gjør eksepsjonelle ting i Milan fordi han har klart å forene laget og få frem et lag som spiller godt.»

«De siste resultatene, bortsett fra da de slo Bologna med ni mann, har ikke vært strålende. Likevel er det feil å dele ut skyld, det vil alltid være vanskelige perioder gjennom en sesong.»

«Milan startet sesongen på en strålende måte og det skulle bare mangle at de fikk en svakere periode.»

Milan berget et poeng i sluttminuttene mot Lazio sist.

«Mandagens kamp mot Lazio var viktigere for laget enn for tabellen, for det gav dem mulighet til å bygge videre på de positive forholdene etter Bologna-kampen. Med et poeng mistet de heller ikke kontakten med lagene som har Europacup-plassene. Når du har så mange spillere ute kan et poeng føles som en seier.»

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page