top of page

Sevilla taper kampen om BaccaMilans toppscorer de siste sesongene ser ut til å vende snuten tilbake til spansk fotball. Denne gangen er det den «gule ubåten» som kan bli colombianerens neste arbeidsgiver.

Villareal og Milan skal etter rapportene være enige om en låneavtale med en kjøpsobligasjon på 17/18 millioner euro. Bacca er ikke inkludert i Montellas planer, og det ble meget tydelig da 30-åringen ikke var inkludert til torsdagens Europa League-tropp.

Han har heller ikke vært til stede på alle treningene den siste tiden og i dag (mandag) ankom han Milanello fire timer etter resten av spillerne. Han forlot treningsfeltet etter kort tid, noe som tyder på at en overgang er like rundt hjørnet.

Måltyven har hele tiden vært klar på at hans førstevalg er Sevilla, som er klubben han kom fra i 2015 for 30 millioner euro, men de er bare interesserte i et lån med mulighet for kjøp. Villareal derimot er villige til å låne Bacca ut denne sesongen, men de må så ut med en sum på rundt 17-18 millioner euro neste sommer.

I følge milannews.it, Sky Italia og Alfredo Pedulla (gjengitt av rossoneriblog.com) skal avtalen ferdigstilles innen kort tid. Bacca står med 34 mål på 74 kamper for Milan.

17 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page